×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

yzn går till Crowns — ersätter Xajdish

6
Efter en tung höst väljer nu Crowns att göra förändringar i laget. Den svenske streamaren Yacine "yzn" Laghmari tar plats i laget samtidigt som Aron "xajdish" Fredriksson får lov att lämna.
Det var under Dreamhack Winter vi på Fragbite i en intervju (se videon längre ner) fick höra om streamarens proffssatsning och nu står det klart att Laghmari går med i Crowns Esports Club. Laghmari, mest känd för sin Twitch-stream, började sin satsning under våren 2016 då han tillsammans med GrabbarnaGrus tog sig ända till finalerna av Yoggi Yalla Cup. Laget slutade där på en delad tredje- till fjärdeplats. Efter detta har han spelat bland annat Gigacon i Norge och agerat stand-in åt Fnatic Academy.


För att göra plats åt Laghmari i truppen meddelar organisationen att Aron "xajdish" Fredriksson, som var en av de bättre spelarna när Crowns tog en andraplats på ESEA Global Challenge, lämnar laget.

“Thanks for my time in Crowns, I have really enjoyed the good times I’ve had with the team. I wish you guys the best of luck in the future and hope to see you all on the “battlefield” soon again!”, säger Fredriksson i en kort kommentar.
Det är i dagsläget oklart var Fredriksson kommer att ta vägen. Klart är i alla fall att han var med och kvalificerade sig för det stängda kvalet av Hellcase Cup tillsammans med Epsilon Hype.

Crowns Esports Club
Sverige Mattias "bENNY" Rosback
Sverige Fredrik "Krewmer" Svensson
Sverige Eddie "zape" Härdeman
Sverige David "Jayzwalkingz" Kempner
Sverige Yacine "yzn" Laghmari

David "Jayzwalkingz" Kempner, som senast sågs agera inhoppare för Fnatic Academy under DreamHack Leipzig, har fortfarande kontrakt med Crowns. Det ryktas dock att inhoppet i Fnatics akademilag var att likna vid ett testspel för laget och att han snart kan komma vara på väg att lösas från sitt kontrakt med Crowns.

22 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 22 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..