×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Crowns släpper herrlaget efter senaste tidens besvikelser

1
Efter bristande resultat släpper nu Crowns Esports Club sin manliga laguppställning. Detta innebär att Yacine "yzn" Laghmari och hans lagkamrater nu är organisationslösa.
Efter att Crowns Esports Club plockade upp laget som kom på andra plats i ESEA Premier såg framtiden ljus ut. I januari gjorde laget ett par förändringar när Aron "xajdish" Fredriksson fick lämna och Yacine "yzn" Laghmari tog hans plats. Vid denna tidpunkt agerade stjärnskottet David "Jayzwalkingz" Kempner inhoppare för Fnatic Academy och i februari blev det sedermera officiellt att Kempner lånats ut till den världskända organisationen. In i hans ställe kom Noel "Noeldinho" Raki in.

Ledningen för Crowns hänvisar till att laget inte utvecklats i rätt riktning, detta trots att det - som de påpekar i ett pressmeddelande - finns en kemi mellan spelarna. Inte heller kunde de se att en förändring skulle komma till skott inom en snar framtid. Laget har inte presterat i ESEA Premier där de förlorat 12 av 16 spelade matcher och slogs ut redan i första omgången i kvalet till Dustin Expo Invite mot flickshot. Därför har Crowns nu valt att släppa samtliga spelare från sina kontrakt.

Ex-Crowns Esports Club

Sverige Mattias "bENNY" Rosbäck
Sverige Eddie "zape" Härdeman
Sverige Fredrik "Krewmer" Svensson
Sverige Yacine "yzn" Laghmari
Sverige Noel "Noeldinho" Raki

Vad gäller den till Fnatic utlånade spelaren Kempner meddelar Crowns att han fortsatt har ett giltigt kontrakt med Crowns. Vad som händer med femman som representerat Crowns är i dagsläget okänt.


Foto: Crowns.gg

10 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 10 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..