×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Efter kampanjstarten: HeatoN blev uppringd i Nyhetsmorgon

15
"HeatoN till Let's Dance"-kampanjen blir allt mer och mer uppmärksammad, och nu har den tagit Christensen till ytterligare ett deltagande i TV4:s Nyhetsmorgon.
Emil "HeatoN" Christensen har blivit lite av en stammis på TV4:s Nyhetsmorgon. I morse var han nämligen en del av showen när han blev uppringd för att prata om den uppmärksammade kampanjen där man vill se esport-legendaren deltaga i dansprogrammet Let's Dance. Även om HeatoN i egen hög person inte var med i studion fick han säga sitt och svara på frågor via en telefonintervju.



Att se Emil "HeatoN" Christensen på traditionell TV är inget ovanligt. I fjol var han bland annat med på SVT:s eftersnack-program länkat till Mästarnas Mästare samt TV6:s Hårdvinklat.

Ovanpå detta är han som sagt även lite av en stammis i TV4:s Nyhetsmorgon, då han bland annat deltog tillsammans med NiP-lagkamraten Oskar "ins" Holm 2008, och i fjol pratade han om sin karriär i morgonprogrammet. Den inbakade videon ovan är andra gången han är med i år, då han tillsammans med flickvännen och kollegan Andjela Kusmuk pratade om nätmobbning i början av mars.

Hur långt skulle HeatoN dansa i Let's Dance?

3042 personer har röstat

28 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 28 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..