×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Nu vill fansen skicka HeatoN till Let's Dance

26
Efter att Mästarnas Mästare tackade nej till att ha Emil "HeatoN" Christensen i sin nya säsong vill en nystartad kampanj testa Let's Dance istället.
I somras uppstod en Facebook-kampanj via Fragbites forum som vädjade folk att stötta idén om att skicka Counter-Strike-legendaren Emil "HeatoN" Christensen till SVT:s Mästarnas Mästare. Trots ett imponerande stöd från communityn, som faktiskt fick Christensen till Eftersnack-sändningen, valde SVT att gå med andra deltagare för säsongen, och kampanjen fick ett tråkigt slut. Men nu är CS:GO- och HeatoN-anhängare på det igen!



Kommer HeatoN att dansa i TV?


En kampanj vid namn HeatoN till Let's Dance har nämligen skapats. Namnet lämnar inget åt fantasin, utan hoppas få Christensen att bli en deltagare i kommande upplaga av den omåttligt populära TV4-showen Let's Dance. Programmet går ut på att olika former av personligheter paras ihop med en professionell dansare för att helt enkelt framträda tillsammans framför en jury och det svenska folket.

"Då HeatoN tyvärr inte kom med i mästarnas mästare och fick visa sina muskler tycker jag att vi gör ett försök att skicka honom till Lets dance för att skaka på rumpan!", skriver skaparen av kampanjen på Facebook.

Christensen själv verkar inte vara alltför positivt inställd till att dansa framför Sveriges befolkning, men det är främst för att han anser sig vara dålig på det, och inte för att han är rädd fö att skämma ut sig. I ett uttalande till Aftonbladet sa han nämligen att han inte skulle ha något emot att göra bort sig i TV.

"Jag är värdelös på att dansa så det skulle väl bli typ Ingemar Stenmark. Förvisso vann han, men om man vill göra förnedrings-tv med mig så bjuder jag gärna på mig själv", berättar han för Aftonbladet.

Om HeatoN kommer med i programmet eller inte återstår att se. Vad som hjälper är dock en like på Facebook-sidan, så om man vill ta del av projektet att få in e-sport i nöjesrutan gör man det via Facebook-sidan.

Bildkälla: HeatoN till Let's Dance på Facebook (OBS! Bilden är ett montage)

Hur långt skulle HeatoN dansa i Let's Dance?

3042 personer har röstat

41 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 41 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..