×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

HeatoN i TV3:s Hårdvinklat ikväll

11
Esport-legenden Emil "HeatoN" Christensen gästar TV3-programmet Hårdvinklat klockan 22:00 ikväll.
Emil "HeatoN" Christensen kan vara det esportnamn som på senare tid nämnts flest gånger utanför esport-scenen. Anledningen är den community-skapade kampanjen om att få med den före detta NiP- och SK-spelaren i SVT:s Mästarnas Mästare. Detta har TV3-programmet Hårdvinklat, som leds av den folkkäre komikern Kristoffer Appelqvist, snappat upp.

Ikväll klockan 22:00 kommer Christensen nämligen att synas i TV-rutan där han pratar om kampanjen som i skrivande stund visar att över 33 000 individer vill se HeatoN tävla mot några av Sveriges mest meriterade idrottare i SVT-programmet.

— Idrott är ju att förbereda sig för krig, du vet kasta spjut eller slägga i OS, så vad ska vi med skäggiga skidåkare till? Då behöver vi nån som kan sitta i ett högkvarter och sköta de viktiga spakarna, alltså att kriga, lyder ett aningen oklart uttalande från programledaren.

Programmet är förinspelat och material med Christensen går att få tag på redan nu, detta via TV6:s Facebook-sida. Det är oklart om detta är hela inslaget, eller om tittare kommer få ta del av en längre sittning väl när programmet sänds.


Post by TV6.

47 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 47 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..