×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

HeatoN snackar nätmobbning i TV4 Nyhetsmorgon

1
Emil "HeatoN" Christensen och Andjela Kusmuk svarar på frågor och informerar den svenska befolkningen om nätmobbning i TV4:s nyhetsmorgon.
I morse kunde Sverige slå på TV:n för att få se Counter-Strike-ikonen tillika esport-veteranen Emil "HeatoN" Christensen tillsammans med partnern Andjela Kusmuk sittandes mittemot Peter Jihde och Tilde de Paula i nyhetsmorgon. Ämnet var nätmobbning, där syftet med mötet tycktes vara att informera om nätmobbning.

Inslaget innehöll inte bara exempel, utan det diskuterades flitigt vad anledningen bakom nätmobbning kan vara och även några steg man anser vara viktiga för att kunna förhindra det i framtiden. Hela inslaget är sevärt, och kan tittas på via spelaren nedan.

Var%20tredje%20barn%20har%20n%C3%A4tmobbats%20inom%20spelv%C3%A4rlden%20-%20s%C3%A5%20g%C3%B6r%20du%20som%20f%C3%B6r%C3%A4lder

93 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 93 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..