×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

DreamHack

Titan och Epsilon diskvalificerade från DreamHack *

12
Efter dagens bann-härva i den franska toppscenen har både Titan och Epsilon blivit diskvalificerade från DreamHack Winter 2014. På lördag hålls ett sista-minuten-kval för att fylla platserna.
Som följd av att Hovik "KQLY" Tovmassian åkt på en VAC-avstängning, och Epsilon-spelaren Gordon "Sf" Giry likaså har båda de franska lagen blivit diskvalificerade från DreamHack Winter 2014 CS:GO Championship. Detta offentliggjorde DreamHack under natten.

För att ersätta de franska lagen kommer istället ett sista chansen-kval att arrangeras på Inferno Online på lördag, där fyra lag kommer att bjudas in för att tävla om att få fylla de två hålen som lämnats efter diskvalificeringen av de franska lagen. Exakt vilka lag det handlar om tycks inte vara bestämt än, men man får antaga att det är de fyra europeiska lagen som tog sig längst i kvalet utan att lyckas kvala in.

Då det bäst placerade laget som fortfarande inte lyckades kvala in eller fick en sista-minuten-invite är Alternate, vars Simon "smn" Beck blev VAC-bannad i veckan, står FlipSid3 Tactics närmast till hands. Med ytterligare tre platser att fylla till kvalet kommer arrangörerna i så fall behöva gå så pass djupt som till kvalets åttondelsfinaler. Där finner vi lag som, bland andra, 3DMAX, Copenhagen Wolves, mousesports och dAT Team.

Vilka lag som spelar kvalet är alltså oklart i skrivande stund, men förmodas presenteras under morgondagen då kvalet, som skrivet, arrangeras på lördag. Medan har DreamHack även tydliggjort hur grupperna förändrats efter dessa diskvalificeringar.
• Grupp B: Team Dignitas får toppseeden och möter PENTA i den första omgången, medan iBUYPOWER kommer att möta ett lag från kvalet.
• Grupp D: Epsilon elimineras från gruppen och Na`Vi kommer att möta ett lag från kvalet i öppningsmatchen. Virtus.pro och myXMG står kvar.
• Grupp A och C påverkas inte av detta.

Grupp A

Grupp B

Sverige fnaticDanmark Team Dignitas
USA Cloud9USA iBUYPOWER
Ukraina HellRaisersTyskland PENTA
Sydafrika Bravado GamingVärlden Kvallag

Grupp C

Grupp D

Sverige NiP GamingPolen Virtus.pro
Frankrike LDLCUkraina Na`Vi
Tyskland PlanetkeyDanmark myXMG
Polen ESC GamingVärlden Kvallag

* Uppdatering: Enligt mousesports-spelaren Chris "chrisJ" de Jong är det FlipSid3 Tactics, 3DMAX, London Conspiracy och Copenhagen Wolves som kommer att spela kvalet. Mer information om detta finner ni här.

53 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 53 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..