×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Frankrike

Sf från Epsilon VAC-bannad

23
Universum fortsätter att lägga tyngder på Frankrikes redan tunga dygn. Epsilon-spelaren Gordon "Sf" Giry är nämligen den andra franska toppspelaren som fått sitt konto avstängt de senaste timmarna.
Efter kvällens chockbesked om att den franske Titan-spelaren Hovik "KQLY" Tovmassian åkt på en VAC-bann har den franska scenen fallit offer för ytterligare en stämpel. Runt midnatt fikc nämligen den franska Epsilon-spelaren Gordon "Sf" Giry sitt Steam-konto avstängt av Valve Anti-Cheat.

Med mindre än en vecka kvar till DreamHack Winter 2014 CS:GO Championship, där en 1,8 miljoner kronor stor prispott står på spel, är det oklart hur det blir med lagets deltagande i turneringen. Minus Giry är nämligen spelarna som var med och tog slutspelsplatsen på ESL One Cologne en minoritet i femman, vilket kan leda till diskvalificering. Oavsett kommer Epsilon med största sannolikhet inte kunna delta då avresan till Sverige skulle ske redan idag, fredag.

— Det värsta är att jag är på hotellet, redo för att åka till Sverige imorgon klockan 09:00, skriver Epsilons lagkapten Robin "GMX" Stahmer på Twitter

— Vad är det som händer? Jag satte precis mitt alarm, men det är poänglöst nu, vädrar den välkände aimaren tillika Epsilon-spelaren Adil "ScreaM" Benrlitom på Twitter.

På Dreamhack hade Epsilon placerats i Grupp D, där polska Virtus.pro, ukrainska Na`Vi och danska myXMG skulle stå för motståndet. DreamHack har tidigare uttalat sig om att de kommer komma med ett beslut kring Titans situation under morgondagen, och man kan förmoda att samma beslut kommer gälla Epsilon.

89 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 89 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..