×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

DreamHack

chrisJ spiller sista-minuten-kvallagen

8
"Var fan är logiken att inte ge oss en chans att kvala?" — I ren frustration offentliggör Chris "chrisJ" de Jong de fyra lagen som kommer att spela om att fylla Titans och Epsilons plats på DreamHack Winter.
Tidigare under natten blev det officiellt att de franska lagen Titan och Epsilon diskvalificerats från DreamHack Winter 2014:s 1,8-miljonturnering i CS:GO efter att en spelare från vardera lag ertappats med en varsin VAC-bann. Då presenterades ett sista-minuten-kval som kommer att arrangeras på Inferno Online på lördag, men vilka lagen var lät arrangörerna vara osagt för natten.

Nu har den välkände AWP-spelaren Chris "chrisJ" de Jong, till vardags i mousesports, spillt vilka fyra lag som kommer att åka till Inferno Online för kvalet. Anledningen bakom offentliggörandet är besvikelsen som uppstått när mousesports faktiskt inte fått en inbjudan, utan att 3DMAX, FlipSid3 Tactics, London Conspiracy och Copenhagen Wolves blivit inbjudna.

— Inget illa mot något av lagen, de är alla bra killar och förtjänar att få en chans att kvala. Men hur är det möjligt att LC och 3DMAX blir seedade ovanför oss? Jag tror inte vi någonsin har förlorat en officiell match mot LC, och nyligen besegrade vi 3DMAX på ESWC i Paris. Var fan är logiken att inte ge oss en chans att kvala till DreamHack? brister de Jong ut i frustration på Facebook.

Nu är detta inte någon officiell deltagarlista för kvalet, men om chrisJ talar sanning blir det alltså följande fyra lag som får åka till Stockholm över helgen i hopp om att kvala in till en av årets största turneringar.

Deltagarlista: Sista-minuten-kval

Sverige FlipSid3 TacticsDanmark Copenhagen Wolves
Finland 3DMAXNorge London Conspiracy

28 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 28 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..