×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Blogginlägg

TECHLABS Cup, anledning

1
Hej,

Jag vet att jag borde ha skrivit ett inlägg igår angående allt det hära med TECHLABS.. Dåligt av mej att inte röra på fingrarna för att skriva ner något så lätt och enkelt svar då det är egentligen det..

Till anledningen varför vi inte deltar/åker till Ryssland nu imorgon (Lördag)

När vi var nere i Tyskland, så hade våran "reseperson" skrivit ett email till mej, att flygen/hotelen var bokade och nu var det bara Visum kvar. Så tänkte vi, "hinner vi då när vi landar i Sverige på Måndag, vi ska åka om liksom 5 dagar?" Visst, vi kunde gjort detta tidigare, då det tar runt 5-7 dagar att fixa visum genom ambassaden.

Danmark och Sverige har olika antal dagar hur man får visum. Redan då, så ringde Martin, hem och frågade om någon kunde se om Ambassaden i Köpenhamn var öppen. Svaret då var att den var stängd, Måndag-Onsdag (Måndag var den dagen vi kom hem). Så redan där var det mer eller mindre kört.. En annan sak man bör tänka på när man ansöker om Visum till Ryssland, är att man behöver en inbjudans papper, som säger att man får gå in i landet och ut på Specifika(?!) dagar. Detta papper kom i Tisdags till Sverige..

Ber väldigt mycket om ursäkt ifrån våran sida och till organisation 'TECHLABS' som försökte göra allt dom kunde för att få det att gå ändå, samt till Na`Vi som förväntade oss att delta och spela mot dom i finalen..

Detta må var lite bortförklaringar i era öron eller så, men detta var så det såg ut för oss dom senaste dagarna och tyvärr blev det att vi inte kunde delta alls..

Totte

29 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 29 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..