×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Blogginlägg

Chrille..

1
** Oj då, glömde och skriva något! Ber om ursäkt **

Hejsan folket, läget?

Satt o spelade lite DM, kändes att det behövde lite nu när turneringar börjar närma sig (t.ex. TECHLABS nästa helg och Copenhagen Games veckan efter) så man måste lägga ner lite extra tid så man känner sig bättre / nöjd med sig själv när man väl börjar spela dom seriösare matcherna!

Nåväl, så kom det någon in och sa "CHRILLE!!" så började jag blir lite sne.. Som jag har inte sagt här på bloggen, att prata om mig personligen. Men vissa, vet om att jag verkligen ogillar att bli kallad chrille! Det känns så.. jag vet inte, det känns inte bara helt enkelt rätt!


Antar att folk kommer ihåg den här reklamen! Rolig är den, men funkar inte för mig! :@


Så som jag skrev för någon blogg sen, så ska jag försöka prata mer om mig än bara själva spelandet (även fast det kommer nog bli mer det, tyvärr) så kunde jag berätta om en liten sak som jag, ogillar! Det smeknamnet.. brrr, ryser lite av det hela haha..

Fråga till er, är det något smeknamn som stör er?

Så jag hoppas folk börja använda mitt smeknamn som alla andra säger. Totte! :)

Ses snart,

Totte

22 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 22 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..