×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Blogginlägg

Boken om Morfar prosten

1
hej hopp!

God fortsättning kanske man ska börja med, då jag har inte skrivit en blog på... länge! Så tänkte börja det nya året med skriva med min taskiga Svenska. I alla fall..


Jag hade för en tid sen lagt en bok hemma hos min tjej, som jag såg för några dagar sedan. Denna bok är ganska speciel för mej då, när jag var mindre, runt 5-8 år gammal kanske. Fick höra några sidor ur boken när jag inte kunde somna av mina föräldrar och denna är något som jag har haft långt i mitt bak huvud och kommer ihåg många olika saker ur boken som gjorde mig börja skratta om det irriterande busen Anton gör, som får Prosten att bli svinarg ;D

Så detta kan nog vara en av mina bästa minnen jag har ifrån min barndom och samtidigt varit en av mina favorit böcker jag haft när jag var mindre! Så en fråga ifrån mej till er.

Vad var eran favorit bok när ni var mindre?

Totte

20 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 20 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..