×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Något gick fel.
Logga in med Facebook
  • Facebook
  • Google

Blogginlägg

Ditt önskade användarnamn, minst 2 och högst 30 tecken
Minst sju (7) tecken
Upprepa ditt lösenord
Du behöver komma åt epostadressen för att bekräfta din registrering
Upprepa din epostadress
Genom att kryssa i rutan accepterar du Fragbites användaravtal samt Fragbites Regler och förbinder dig att följa dessa samt hålla dig uppdaterad om evenutella förändringar.
Laddar hyperadvancerade autentiseringsmekanismer...
Kommer inom en inte allt för snar framtid.
Kommer förhoppningsvis innan du vet ordet av.
hjälp mig
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.
Jag förstår, ta bort denna ruta!

Counter-StrikeCSBlogginlägg

Nu längtar jag till StarLadder-finalerna

2
Ibland kan det vara skönt med ett par veckors uppehåll mellan större CS:GO-turneringar, men när de där två veckorna blir till en månad är det lätt att en längtan kryper sig på. Så är läget för mig nu. Jag längtar verkligen till finalerna av StarLadder i-League StarSeries Season 3.
Det finns flera anledningar till att jag längtar. Den kanske mest uppenbara är att få se William "draken" Sundin göra LAN-debut med Ninjas in Pyjamas. Snacka om att det ska bli spännande! Kan denna nya upplaga av NiP få en riktig kanonstart så skulle 2017 mycket väl kunna bli ett högintressant år för de svenska ninjorna. Det finns dock fler anledningar än så.

Koreanska MVP Project och kinesiska 5Power Club är inte två av dem. De kommer med 99 procents säkerhet bli riktiga slagpåsar. Sannolikheten är stor att även det tredje asiatiska laget, TyLoo, blir det också. Det känns ändå roligt att få se TyLoo, som vann China Cup 1 före Fnatic Academy, mot västerländsk toppmotstånd.

Bland övriga deltagare blir det riktigt spännande att se hur Astralis och FaZe Clan kommer att prestera. Två lag som verkligen har alla förutsättningar för att tillsammans dominera resten av CS:GO-året. Fast samtidigt ska vi inte räkna bort lag som Virtus.pro och North, som båda två lär finnas med där i toppen. Samtidigt undrar jag vad som kommer att hända med SK Gaming? Kommer de att kunna komma tillbaka till den nivå vi fick se från dem under stora delar av 2016? I sådana fall är det dags att på allvar visa det på plats i Kiev. Eller kan det komma att bli så att Immortals går vinnande ur den trejd vi fick se mellan dem och SK tidigare i år?

Där finns även de båda östeuropeiska representanterna, Natus Vincere och Gambit. De förstnämnda har en mindre smickrande formkurva samtidigt som Gambit har nått helt nya nivåer efter att Daniil "Zeus" Teslenko och Abay "HObbit" Khassenov anslöt till dem. Vi får givetvis inte glömma det nya franska superlaget, G2 Esports, som spelar sin första LAN-turnering tillsammans. De lade vantarna på en utav tre kvalplatser till den kommande turneringen.

Än ska det in två till europeiska lag och ett lag från det nordamerikanska kvalet. Från Europa kan vi komma att få se ett svenskt lag, detta då Fnatic har två matcher på sig att säkra en plats i turneringen. Det känns som att det skulle vara pricket över i:et.

Attans... varför satt jag mig och skrev det här inlägget? Nu kommer jag definitivt att längta än mer till 4 april då det hela drar igång nere i Ukrainas huvudstad, Kiev. Låt dessa veckor gå riktigt snabbt!


Toppbild: SLTV

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..