×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Något gick fel.
Logga in med Facebook
  • Facebook
  • Google

Nyhet

Ditt önskade användarnamn, minst 2 och högst 30 tecken
Minst sju (7) tecken
Upprepa ditt lösenord
Du behöver komma åt epostadressen för att bekräfta din registrering
Upprepa din epostadress
Genom att kryssa i rutan accepterar du Fragbites användaravtal samt Fragbites Regler och förbinder dig att följa dessa samt hålla dig uppdaterad om evenutella förändringar.
Laddar hyperadvancerade autentiseringsmekanismer...
Kommer inom en inte allt för snar framtid.
Kommer förhoppningsvis innan du vet ordet av.
hjälp mig
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.
Jag förstår, ta bort denna ruta!

Tournaments open for registration

Counter-StrikeCSBrasilien

felps till SK — fnx bytt till Immortals

2
SK Gaming har offentliggjort att Joao "felps" Vasconcellos tar plats i CS:GO-femman.
Efter att ha spelat med en inhoppare den senaste tiden är SK Gaming återigen fulltaliga. Precis som ryktat är det Joao "felps" Vasconcellos som kommer in som femte man i fjolårets mest framgångsrika lag. Vasconcellos har varit en del av laget Immortals, tidigare Tempo Storm, sedan ett år tillbaka. Under sin tid där har han bland annat vunnit DreamHack Summer och iBUYPOWER Masters, båda under 2016.

Lincoln "fnx" Lau, som spelade med SK Gaming under båda deras majorvinster i fjol, har varit utanför startfemman sedan början av december. Nu har han officiellt lämnat organisationen i en trade med Immortals, ett byte som alltså tillät SK att få Vasconcellos på sin sida.

SK Gaming

Brasilien Marcelo "coldzera" David
Brasilien Gabriel "FalleN" Toledo
Brasilien Fernando "fer" Alvarenga
Brasilien Epitacio "TACO" de Melo
Brasilien Joao "felps" Vasconcellos

Immortals

Brasilien Ricardo "boltz" Prass
Brasilien Henrique "HEN1" Teles
Brasilien Lucas "lucas" Teles
Brasilien Lucas "steel" Lopes
Brasilien Lincoln "fnx" Lau

Under perioden utan någon spikad femte spelare använde sig SK av inhopparen Ricardo "fox" Pacheco, och lyckades bland annat ta sig till semifinal på Eleague Major 2017 för bara någon vecka sedan. Det har dock varit tydligt att Pachecos plats varit temporär, och i veckan kom det fram att han är en del av Mikail "Maikelele" Bills nysatsning.

SK Gamings offline-debut med felps tycks bli DreamHack Masters Las Vegas om bara tio dagar. Där kommer även Fnatic och OpTic att göra offline-debut med nya laguppställningar, och även den ombyggda kartan Inferno förmodas ses för första gången i större LAN-sammanhang på plats i Las Vegas.

3 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 3 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..