×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

StarSeries

Fyra nya lag inbjudna till den tredje StarSeries-säsongen

1
StarLadder har offentliggjort fyra nya lag till turneringen SL i-League StarSeries, nämligen Gambit, North, FaZe och NaVi.
Detta innebär att samtliga åtta direktplatser har delats ut och utöver tidigare nämnda lag har Astralis, Virtus.pro, NiP och SK erhållit en plats sedan tidigare.

Just nu pågår det europeiska kvalet där 24 lag tävlar om tre platser i SL i-League. Bland dessa lag finner vi fyra svensklag i Fnatic, Godsent, Epsilon och Fnatic Academy. Kvalet är uppdelat i två faser, ett gruppspel och ett slutspel. Godsent och Fnatic blev högseedade i kvalet och går direkt in i slutspelet medans Epsilon och Fnatic Academy får spela gruppspelet.

Epsilon hamnade i grupp A och lyckades vinna alla tre matcher och är därmed vidare till slutspelet. Det andra svensklaget som spelar gruppspelet är Fnatic Academy som går in i kvalet ikväll där de möter danska Heroic klockan 20:00.

Inbjudna lag

Danmark Astralis
Xyp9x, dev1ce, dupreeh, Kjaerbye, gla1ve

Polen Virtus.pro
TaZ, NEO, pasha, Snax, byali

Sverige Ninjas in Pyjamas
f0rest, GeT_RiGhT, Xizt, friberg, Pyth

Brasilien SK Gaming
FalleN, coldzera, fer, TACO, felps

CIS Gambit
Dosia, AdreN, mou, Zeus, HObbit

Danmark North
MSL, k0nfig, canjunb, Magisk, aizy

CIS Natus Vincere
seized, Edward, GuardiaN, flamie, s1mple

Europa FaZe Clan
rain, kioShiMa, karrigan, allu, NiKo

Turneringen går av stapeln den 4-9 april och totalt kommer 16 lag från Europa, Asien samt Nord- och Sydamerika tävla de 300 000 dollar, motsvarande 2,6 miljoner kronor i prispotten. Finalen kommer hållas i "The Palace Ukraine" där även finalen för säsong två hölls.

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..