×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Något gick fel.
Logga in med Facebook
  • Facebook
  • Google

Nyhet

Ditt önskade användarnamn, minst 2 och högst 30 tecken
Minst sju (7) tecken
Upprepa ditt lösenord
Du behöver komma åt epostadressen för att bekräfta din registrering
Upprepa din epostadress
Genom att kryssa i rutan accepterar du Fragbites användaravtal samt Fragbites Regler och förbinder dig att följa dessa samt hålla dig uppdaterad om evenutella förändringar.
Laddar hyperadvancerade autentiseringsmekanismer...
Kommer inom en inte allt för snar framtid.
Kommer förhoppningsvis innan du vet ordet av.
hjälp mig
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.
Jag förstår, ta bort denna ruta!

Counter-StrikeCSKina

Fnatic Academy kunde inte rå på TyLoo i China Cup-finalen

1
Det blev inte någon ny turneringsseger för Fnatic Academy då de tidigare idag spelade China Cup-final mot kinesiska TyLoo. Svenskarna förlorade finalen med 0-2, det i en match som trots allt bjöd på spänning.
Fnatic Academy och hemmalaget TyLoo räknades båda två som förhandsfavoriter inför helgens kinesiska turnering. I slutändan var det också just dessa två lag som möttes i finalen för att göra upp om förstapriset motsvarande drygt 511 000 kronor. Matchen inleddes på TyLoos kartval Mirage, med det kinesiska laget som det försvarande laget. Det var dock Fnatic Academy som kunde räkna hem en knapp ledning (8-7) inför sidbytet. Efter sidbytet, spelandes som det försvarande laget, lyckades TyLoo sedermera vända på steken och vann slutligen kartan med jämna 16-13.

Finalen fortsatte sedan på svenskarnas egna kartval, Cache. Den här gången var det deras tur att börja som det försvarande laget, men i motsats från Mirage var det TyLoo som kunde säkra en 8-7-ledning till halvtidsvilan. TyLoo visade sig sedan vara strået vassare som försvarare än sina svenska motståndare och vann även denna karta med 16-13. Detta innebar 2-0 till TyLoo som därmed säkrade turneringsvinsten.

Kina TyLoo vs. Sverige Fnatic Academy
TyLoo: BmTeT, DD, HZ, Mo, somebody
Academy: Bååten, Golden, Jayzwalkingz, Karus, PlesseN

Hemmasegern får trots allt ses som något utav en skalp då TyLoo nyligen har genomgått ett par förändringar. Den senaste veckan har både Huang "HZ" Zhen och den indonesiska spelaren Hansel "BnTeT" Ferdinand anslutit till truppen, vilket innebär att de endast hade fått några dagar att spela ihop sig innan China Cup 1 drog igång. För svensk del innebär andraplatsen en kraftigt minskad prispeng, jämfört med om de hade säkrat titeln. Det verkar ändå som att Fnatic Academy trivs på kinesisk mark.

Slutställning och prisfördelning

1. Kina TyLoo — 400 000 yuan renminbi (cirka 511 200 kronor)
2. Sverige Fnatic Academy — 150 000 yuan renminbi (cirka 191 700 kronor)
3. Singapore B.O.O.T-dreamScape — 80 000 yuan renminbi (cirka 102 200 kronor)
4. Kina 5Power Club — 50 000 yuan renminbi (cirka 63 900 kronor)
5-6. Kina Born of Fire
5-6. Danmark eFuture.dk


Artikelbild: CGA/China Cup

5 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 5 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..