×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

The International

Evil Geniuses toppar grupp A efter dag två

1
De regerande The International-mästarna går obesegrade genom den andra gruppspelsdagen och toppar nu resultatlistan före OG och Wings. I morgon avgörs det vilka lag som lyckas säkra upper bracket-platserna.
I dagens inledande gruppspelsomgång vid The International 2016 fick vi se Alliance besegra de gamla ärkefienderna i Na`Vi. Svenskarna satt då i en ganska god position i tabellen men kinesiska Wings tycktes ha vaknat på en helt annan sida av sängen idag. De såg ett tag ut att vara på väg mot en 2-0-seger mot OG men de sistnämnda ryckte upp sig och lyckades få till ett oavgjort resultat i slutändan.

Nu var det dock Alliance tur att möta ett Wings som såg långt mycket starkare ut än det vi såg under gårdagen och mycket riktigt, kineserna visade sig vara riktigt vassa idag. De spelade väldigt rutinerat och effektivt, vilket fick Alliance att göra en del misstag som man sällan ser dem göra. Ingen av matcherna varade ens i en halvtimme och Wings 2-0-vinst får anses vara välförtjänt.

Det som från början såg så pass lovande ut för Alliance slutade med två vinster och två förluster, vilket är precis samma resultat som både Na`Vi och TnC lyckades uppbåda. Dagens stora förlorare är dock LGD och Escape Gaming som förlorade samtliga fyra matcher de fick chansen att spela.

Laget som nu toppar grupp A är dagens stora vinnare, Evil Geniuses, som nollade både Escape och TnC. De regerande The International-mästarna ser ut att vara tillbaka i god form och det verkar som att Ludwig "zai" Wåhlbergs återkomst samt det efterföljande rollbytet inom laget var precis vad EG behövde.

Resultat Grupp A

USA Evil Geniuses (8-2)
Världen OG (7-3)
Kina Wings Gaming (6-4)
Filippinerna TnC Gaming (5-5)


Sverige Alliance (5-5)
Kina LGD Gaming (4-6)
Ukraina Natus Vincere (4-6)
Europa Escape Gaming (1-9)

Alliance ligger fortfarande mitt i striden om den fjärde upper bracket-platsen och mycket tyder på att det kommer att stå mellan dem och TnC under morgondagen. Återstoden av torsdagen i Seattle kommer dock att handla om grupp B så Alliance och de andra lagen i grupp A får lite välbehövlig vila innan det blir dags för de avgörande omgångarna.

I vår tittarguide finner du allt från officiella streams till ett komplett matchschema med uppdaterade resultat.

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..