×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

The International

Alliance vinner El Clásico

5
Alliance besegrar Na`Vi med 2-0 i The Internationals gruppspel och säkrar därmed inte bara en känsloladdad vinst utan även två riktigt viktiga poäng i striden om en plats i turneringens upper bracket.
Dagens första gruppspelsomgång vid The International 2016 bjöd på ett möte som vid det här laget är klassiskt inom Dota 2-världen. Det var Alliance mot Na`Vi, det möte som scenen har kommit att kalla "El Clásico".

Na`Vi inledde den första matchen bäst och satte flertalet vassa rotationer. När Alliance cores väl hade fått upp ett par nyckelföremål var det dock de som tog över matchen totalt. Jonathan "Loda" Berg spelade en Lifestealer, Henrik "AdmiralBulldog" Ahnberg spelade en Bristleback och med understöd från bland annat en Keeper of the Light blev de så pass svårstoppade att Na`Vi mer eller mindre bara kunde stå och se på när deras bas föll.

I match två satte Alliance Loda på att spela en Ursa och tillsammans med deras Witch Doctor lyckades han smyga in i Roshans grotta och döda honom redan på level 1. Loda blev ett svårstoppat monster väldigt tidigt i matchen men i övriga lanes gjorde Na`Vi ett bra jobb och hängde helt klart med. Bortsett från ett par sekvenser var dock Alliance det klart bättre laget på kartan. Det svenska lagmaskineriet nötte ner deras gamla ärkefiender och de tog därmed två riktigt viktiga poäng i detta gruppspel.

Ukraina Na`Vi vs. Sverige Alliance
Na`Vi: Ditya Ra, Dendi, GeneRaL, SoNNeikO, Artstyle
[A]: Loda, s4, AdmiralBulldog, EGM, Akke


Det finns fortfarande många poäng kvar att spela om men Alliance tog helt klart ett viktigt kliv mot att säkra en position ovanför skiljestrecket i grupp A. Härnäst väntar spel mot kinesiska Wings, så snart de har spelat färdigt mot OG.

I vår tittarguide hittar ni allt från officiella streams till ett komplett spelschema med uppdaterade matchresultat.

4 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 4 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..