×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

The International

Jämnt i grupp B efter nattens omgångar

3
Efter de två inledande omgångarna i grupp B är det jämnt ovanför skiljestrecket. Här är en kort uppdatering om vad som hände i nattens sista matchserier.
Alliance och de andra lagen i grupp A var de som fick spela flest matcher under den första gruppspelsdagen men sent i natt, svensk tid, hade det blivit dags för de två första omgångarna i grupp B.

I vad som förväntades bli lite av ett toppmöte drabbade Team Liquid samman med kinesiska Newbee och denna första kraftmätning slutade oavgjort mellan de två förhandsfavoriterna. Newbee följde upp detta med en 2-0-seger mot deras landsmän i Vici Gaming Reborn och de avslutade således deras öppningsdag med 3-1 i matchstatistik. De flesta hade nog räknat med att Liquid skulle göra detsamma då de i deras andra matchserie ställdes mot grupp B:s Wild Card, EHOME, men de sistnämnda lyckades spela oavgjort genom att vinna den andra matchen.

EHOME, som hade inlett deras dag med en 2-0-seger mot Fnatic, slutade därmed på samma matchresultat som Newbee, nämligen 3-1. Dessa två kinesiska lag är dock inte ensamma i toppen av grupp B, detta då både Team Secret och Digital Chaos rundande av dagen med precis samma resultat. Det är således dessa fyra lag som ligger ovanför skiljestrecket efter de första omgångarna i grupp B. Under strecket finner vi Team Liquid och MVP Phoenix, som bägge två sitter på 2-2 i matchstatistik. I botten ligger Vici Gaming Reborn och Fnatic som bägge två förlorade samtliga fyra matcher de fick chansen att spela.

Ställningen i grupp B

Europa Digital Chaos (3-1)
Världen Team Secret (3-1)
Kina Newbee (3-1)
Kina EHOME (3-1)


Korea MVP Phoenix (2-2)
Europa Team Liquid (2-2)
Kina Vici Gaming Reborn (0-4)
Malaysia Fnatic (0-4)

Ikväll fortsätter gruppspelet i Seattle och när sändningarna startar klockan 18:00 kommer det återigen att handla om grupp A, där vi i dagens första omgång bjuds på en Dota 2-klassiker - El Clásico mellan Alliance och Na`Vi. Under denna andra gruppspelsdag är det dock grupp B:s tur att spela tre omgångar och efter nattens sista sammandrabbningar kommer således samtliga lag att ha spelat fem av deras totalt sju matchserier.

I vår tittarguide finner du ett komplett spelschema med fullständiga resultat från samtliga matcher. Där finns dessutom de officiella streams som finns att tillgå, både svenska och internationella sådana.

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..