×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

The International

Escape Gaming vidare som sista Wild Card

1
Escape Gaming besegrar Execration med 2-0 i skiljematchen och är således det sista laget att gå vidare till The Internationals gruppspelsfas.
Execration imponerade stort i början av Wild Card-dagen som inledde tävlandet vid The International 2016. De plockade en match av EHOME och slog sedan ut svenskamerikanska compLexity genom en förkrossande 2-0-seger. Nu ställdes de dock mot Escape Gaming i den skiljematch som skulle avgöra vilka som får göra EHOME och de övriga lagen sällskap i gruppspelsfasen.

Filippinerna inledde den första matchen bäst och säkrade flera tidiga kills. I en lite tveksam sekvens valde de dock att gå in i Roshans grotta och Escape var inte sena att utnyttja situationen. Européerna vann den striden stort och var inte bara tillbaka i matchen utan nu även i ledningen. Escape spelade sedan ut Execration totalt i de allra flesta teamfights som uppstod, detta tack vare fint samspel men även tack vare en del tur i deras rotationer. 1-0-ledningen var dock välförtjänt och nu var Escape bara en match ifrån The Internationals gruppspel.

I den andra matchen körde Escape över Execration fullständigt. De valde att sätta en Huskar i mitten mot filippinernas Timbersaw som blev totalt nedstängd. Trots lane-byten fick de aldrig någon ordning på inkomsten inom laget och européerna blev väldigt starka, väldigt tidigt. När Adrian "Era" Kryezius Huskar klev in i fiendebasen var han fruktansvärt svårstoppad och innan det hade gått 17 minuter av matchen hade barackerna fallit i två lanes. Matchen tog slut bara ett par minuter senare och Execration hade inte lyckats ha ihjäl en enda av Escapes hjältar.

Europa Escape Gaming vs. Filippinerna Execration
ESC: Era, qojqva, KheZu, YapzOr, syndereN
XCTN: Nando, Abed, RR, Tims, Kim0


Det är alltså Escape Gaming som, liksom EHOME, gör de inbjudna och de inkvalade lagen sällskap i morgondagens gruppspel. Svenskhoppet Alliance kommer att spela hela tre matcher i morgon, med start direkt när sändningarna drar igång klockan 18:00.

I vår tittarguide hittar ni ett fullständigt matchschema med uppdaterade resultat, officiella streams samt en hel del annan nyttig information om The International 2016.


Artikelbild: ESL

3 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 3 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..