×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

The International

EHOME säkrar första Wild Card-platsen

4
EHOME lägger fingrarna på den första Wild Card-platsen i The International 2016. Samtidigt faller compLexity och blir därmed det första laget att lämna tävlingen.
De två första omgångarna i The International 2016:s Wild Card-tävling är färdigspelade. I den första omgången mötte kinesiska EHOME filippinska Execration och samtidigt som detta utspelade sig mötte svenskamerikanska compLexity de europeiska uppstickarna i Escape Gaming. EHOME och Escape visade sig vara de starkare lagen i öppningsomgången och besegrade sina motståndare med 2-1 i matcher.

Kina EHOME vs. Filippinerna Execration
EHOME: iceiceice, old chicken, eLeVeN, LaNm, Fenrir
XCTN: Nando, Abed, RR, Tims, Kim0

Europa Escape Gaming vs. Sverige compLexity
ESC: Era, qojqva, KheZu, YapzOr, syndereN
coL: Chessie, Limmp, swindlemelonzz, Zfreek, Handsken


Detta innebar att EHOME fick möta Escape Gaming i vinnarmatchen, samtidigt som compLexity och Execration var tvungna att kämpa mot varandra i förlorarmatchen.

I förlorarmatchen såg svenskarna och amerikanerna i compLexity ut att bli lite tagna på sängen. Execration gjorde processen kort med dem i den första matchen och den varade inte ens i 25 minuter. I match två valde filippinarna att plocka upp något så okonventionellt som en Meepo, och som det gav utdelning. Matchen slutade i en tämligen ensidig kross till Execrations fördel. Vid ställningen 30 - 10 var Meepo nästintill ostoppbar och compLexity var snart tvungna att hissa vit flagg. Tävlingen är över för deras del men för Execration väntar ännu en elimineringsmatch. Vilka de skulle få möta i skiljematchen skulle avgöras i vinnarmatchen som utspelade sig samtidigt.

Filippinerna Execration vs. Sverige compLexity
XCTN: Nando, Abed, RR, Tims, Kim0
coL: Chessie, Limmp, swindlemelonzz, Zfreek, Handsken


I vinnarmatchen var det EHOME som tog ett stadigt tag om dirigentpinnen. Escape höll ut bättre än vad compLexity gjorde i deras match men det var kineserna som spelade bäst och efter knappt 45 minuters spel lyckades de ta ledningen med 1-0. Nu var de bara en vinst ifrån att säkra en plats i morgondagens gruppspel.

I den andra matchen stod européerna på sig riktigt bra och höll jämna steg med de flesta av EHOME:s hjältar. Den som dock drog ifrån, ganska rejält dessutom, var Daryl Koh "iceiceice" Pei Xiangs Anti-Mage och när kineserna satte tryck på Escapes bas visade sig detta trumfkort vara för starkt för att de sistnämnda skulle klara av att värja sig. EHOME säkrade sin 2-0-vinst och är därmed klara för spel i The International 2016 och den gruppspelsfas som sätter igång i morgon kväll.

Kina EHOME vs. Europa Escape Gaming
EHOME: iceiceice, old chicken, eLeVeN, LaNm, Fenrir
ESC: Era, qojqva, KheZu, YapzOr, syndereN


Hoppet lever dock än för Escape som får en andra chans att ta sig till gruppspelet, detta i skiljematchen där Execration står för motståndet. Matchen i fråga startar alldeles strax. Officiella streams, fullständiga spelscheman och annan nyttig information hittar ni i vanlig ordning i vår tittarguide.

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..