×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Major

yzn och hans Team5 klara för det stängda minorkvalet — får sällskap av Japaleno

1
Det blev dubbla svenska framgångar under det öppna europeiska minorkvalet, detta då både Japaleno och Team5 lyckades ta sig vidare till nästa steg i kvalprocessen. I Team5 återfinns, bland andra, den populäre profilen Yacine "yzn" Laghmari.
Japaleno tog sig till fram till det slutna minorkvalet genom två raka 2-0-vinster i slutfasen av kvalet. Först besegrades finska TMVG, därefter Orion Gaming från Turkiet. För Yacine "yzn" Laghmari, och hans välbekanta lagkamrater i Team5, blev det ett något tuffare kval då de i den avgörande matchen ställdes mot Dignitas. Det svenska laget lyckades dock, mycket tack vare en pigg Aleksandar "jayzaR" Zarkovic, vinna matchen med 2-1 sedan de vunnit matchens första och tredje karta.

22 svenskar i stängda kvalet

Detta betyder alltså det stängda minorkvalet, som drar igång under söndagen, kommer att bestå av hela 22 svenska spelare. Förutom de tidigare nämnda lagen finns där även tolv stycken svenskar som blivit inbjudna till kvalet. Det handlar om de helsvenska femmorna i Godsent och Ninjas in Pyjamas. Där finns även Andreas "MODDII" Fridh i Heroic och Adam "friberg" Fribergs Optic Gaming.
Det stängda kvalet pågår i två dagar, totalt åtta minorplatser står på spel
Liquipedia

Jonatan "Devilwalk" Lundbergs Passions och ett delvis svenskt x6tence åkte ur det öppna kvalet i sextondelsfinalerna
Liquipedia

9 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 9 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..