×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Eleague

Cevo offentliggör Eleague Major Boston-kvaldetaljer — NiP och Godsent inbjudna

1
Det är dags att damma av datormusen och gå igenom taktikerna, för Cevo har offentliggjort detaljer kring hur lag kan kvala till diverse Minors för att i sin tur avancera till Eleague Major Boston. Bland de inbjudna finnes svenska NiP Gaming och Godsent.
Kort efter att Eleague presenterats som värd för nästkommande Major, som kommer ta plats i Boston, gick Cevo ut med detaljer kring kvalprocessen som de kommer stå för. Förutom informationen kring hur man skriver upp sitt lag för kvalet så offentliggjordes de inbjudna lagen för var region.

CIS-Minorkval

Det första kvalet som kommer spelas är för CIS-regionen mellan den 9-10 oktober. Samtliga lag, med en maxgräns på 256 stycken, väntas spela via ett enkelt slutspelsträd. Matcherna kommer spelas bäst av en karta till och med rundan om 32 där de går över till bäst av tre kartor. Två lag står redan klara för CIS-Minorn och ytterligare sex lag kommer avancera direkt från det öppna kvalet.

CIS-Minor
Team Spirit
Team Tengri
CIS Öppet kval
CIS Öppet kval
CIS Öppet kval
CIS Öppet kval
CIS Öppet kval
CIS Öppet kval

Registreringen för CIS-kvalet.

NiP Gaming finnes bland lagen till det slutna EU-kvalet.
NiP Gaming finnes bland lagen till det slutna EU-kvalet.

Europeiskt Minorkval

Efter CIS-regionen står Europa på tur, där kvalet kommer spelas i två omgångar med ett öppet och ett slutet kval. Kvalet spelas i övrigt precis som det tidigare nämnda samt har lika många öppna platser och spelas den 13-14 oktober. Åtta lag kommer avancera från det öppna kvalet till det slutna, där dessa kommer ställas mot de åtta inbjudna. Det slutna kvalet väntas spelas via ett 16-lags swiss-gruppspel, bäst av en karta, den 15 oktober. Tre förluster eliminerar ett lag medan tre vinster låter ett lag avancerar till den europeiska Minorn som spelas mellan den 2-5 november i Bukarest, Rumänien.


Registreringen för det öppna Europa-kvalet.

Immortals är listade som inbjudna till det slutna NA-kvalet.
Immortals är listade som inbjudna till det slutna NA-kvalet.

Nordamerikanskt Minorkval

Det nordamerikanska kvalets öppna portion väntas spelas samma datum som det europeiska, 13-14 oktober, och det slutna den 15 oktober. Samma process som de tidigare nämnda gäller för det öppna kvalet, men det slutna ser aningen annorlunda ut. Det slutna kvalet kommer spelas via swiss-formatet men lagen kommer elimineras efter bara två bäst av en-förluster. Bara de fem toppande lagen kommer avancera till den amerikanska Minorn.


Bland de inbjudna lagen finns Immortals, som även är listad bland legend-lagen då de ännu inte officiellt mist sin plats. Att laget är listat för det slutna kvalet visar dock att laget inte kommer få behålla sin legend-plats då de förlorat majoriteten av spelarna som erhöll den.

Registreringen för det öppna NA-kvalet.

Sydamerikanskt Minorkval

Sydamerika kommer ha ett eget Minorkval som väntas spelas i samband med det nordamerikanska. Till skillnad från ovanstående kommer detta kval endast ha ett öppet kval, där det vinnande laget avancerar direkt till den amerikanska Minorn. Två lag har fått direktinbjudningar till Minorn och kommer göras sällskap av de kvalade i Toronto, Kanada, mellan den 2-5 november.

Amerikanska Minorn
Team Liquid
Counter Logic Gaming
USA NA slutet kval
USA NA slutet kval
USA NA slutet kval
USA NA slutet kval
USA NA slutet kval
Världen SA öppet kval

Registreringen för det sydamerikanska kvalet.

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..