×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Något gick fel.
Logga in med Facebook
  • Facebook
  • Google

Nyhet

Ditt önskade användarnamn, minst 2 och högst 30 tecken
Minst sju (7) tecken
Upprepa ditt lösenord
Du behöver komma åt epostadressen för att bekräfta din registrering
Upprepa din epostadress
Genom att kryssa i rutan accepterar du Fragbites användaravtal samt Fragbites Regler och förbinder dig att följa dessa samt hålla dig uppdaterad om evenutella förändringar.
Laddar hyperadvancerade autentiseringsmekanismer...
Kommer inom en inte allt för snar framtid.
Kommer förhoppningsvis innan du vet ordet av.
hjälp mig
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.
Jag förstår, ta bort denna ruta!

Tournaments open for registration

Counter-StrikeCSEleague

Eleague arrangerar nästa major — Boston blir värdstad

1
Nu är det klart att det blir Eleague som får äran att hålla nästa majorturnering. Detta är andra gången som den amerikanska arrangören får stå värd för turneringen.
Knappt tre månader har passerat sedan årets andra, och sista, majorturnering avgjordes i polska Krakow. Sedan dess har spekulationerna varit många kring vilka som skulle få arrangera 2018 års första major, och nu är det alltså klart. Det blir Eleague, som för andra året i rad, får äran att arrangera en majorturnering i USA. Den här gången styr de kosan mot Boston och Agganis Arena, med start den 19 januari.

En vecka innan majorturneringen drar igång avgörs majorkvalet, det på plats i Turner Studios i Atlanta. Därefter får de åtta lag som lyckats kvalificera sig för majorturneringen flyga upp till Boston för att tampas med de åtta "Legends"-lagen. Den som ser fram emot att en ny majorsäsong ska dra igång behöver dock inte vänta särskilt länge. Redan i slutet av oktober kommer den första minorturneringen att avgöras, då den asiatiska turneringen avgörs i Seoul, Sydkorea.

"Legends"-lag, Eleague Major Boston

Fnatic
Gambit Esports
BIG
Immortals
Astralis
North
SK Gaming
Virtus.pro
Den europeiska minorturneringen avgörs den 2-5 november i rumänska Bukarest
Eleague

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..