×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

USA

Envyus och Optic klara för IEM Oakland

1
Efter måndagens långa kvaldag är laglistan för IEM Oakland komplett. Envyus och Optic vann respektive kval och tar de sista platserna.
Efter fjorton spelade matcher under måndagen stod det klart vilka lag som gör bland annat Ninjas in Pyjamas sällskap till IEM Oakland som spelas senare i höst. Adam "friberg" Friberg, Fnatic och Tempo Storm med Linus "Limpone" Wecksell och co. stod för den svenska representationen men det blev i slutändan bara Friberg som tog Sveriges flagga med sig från kvalet.

Envyus, som slog Fnatic, North och Mousesports för att ta sin plats såg starka ut och förlorade bara en karta, då mot North. Friberg och hans Optic stötte på Torqued och NRG innan de i sista matchen slog Renegades för att säkra platsen till IEM Oakland. Tillsammans med TheMongolz, som vann det asiatiska kvalet i förra veckan, gör de den tolv lag långa laglistan komplett.


Laglista och format för IEM Oakland
intelextrememasters.com

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..