×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

IEM

The Mongolz kvalar till IEM Oakland

1
The Mongolz har säkrat IEM Oaklands första kvalplats, efter vinst i det asiatiska kvalet över koreanska MVP PK. På vägen till finalen slog de även australienska Chiefs som, precis som MVP PK, deltog i kvalet utanför sin hemregion.
Efter två spelade kartor stod det klart att The MongolZ kvalat till IEM Oakland 2017, över MVP PK. Det sydasiatiska kvalet var det första som gick efter ESL:s nya regler, kring att lag får delta i regionkval utanför sin hemregion, och bland lagen som fått tillåtelse att delta i kvalet var Chiefs Esports Club och MVP PK. The Mongolz slog ut Chiefs i semifinalen, 16-8 på Train och 16-11 på Inferno.

När de äntrade finalen gjorde de det som favoriter över den koreanska femman i MVP PK. Den första finalkartan, Mirage, blev en lätt match för favoriterna som stängde den 16-6. Kvalfinalens andra karta var Inferno, vilket var deras egna kartval, vilken satte mer press på den mongoliska femman. De lyckades, trots ett antal svettiga stunder, stänga kartan 16-14.

Nu återstår bara två kvalplatser, en från Europa och en från Nordamerika.
Liquidpedia

Artikelbild: Republic Of Gamers

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..