×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Något gick fel.
Logga in med Facebook
  • Facebook
  • Google

Nyhet

Ditt önskade användarnamn, minst 2 och högst 30 tecken
Minst sju (7) tecken
Upprepa ditt lösenord
Du behöver komma åt epostadressen för att bekräfta din registrering
Upprepa din epostadress
Genom att kryssa i rutan accepterar du Fragbites användaravtal samt Fragbites Regler och förbinder dig att följa dessa samt hålla dig uppdaterad om evenutella förändringar.
Laddar hyperadvancerade autentiseringsmekanismer...
Kommer inom en inte allt för snar framtid.
Kommer förhoppningsvis innan du vet ordet av.
hjälp mig
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.
Jag förstår, ta bort denna ruta!

Counter-StrikeCSUSA

Kvalet till IEM Oakland spelas idag

1
IEM Oakland är drygt en månad bort, idag avgörs vilka två lag som färdigställar laglistan. Bland lagen återfinns svensk representation från Fnatic och Adam "friberg" Friberg med sitt Optic.
I mitten av november är det åter dags för IEM Oakland. Förra årets upplaga slutade med svensk seger efter att Ninjas in Pyjamas besegrade SK Gaming i finalen. Patrik "f0rest" Lindberg och co. är direktinbjudna i år och ihop med Olof "olofmeister" Kajbjer i Faze är de ensamma om att representera Sverige, än så länge.

Två platser ska fyllas från två ytterligare kval, ett europeiskt och ett amerikanskt. Det europeiska kvalet drar igång redan klockan 12:00 där Envyus är första laget som står i vägen för Fnatic. I det amerikanska kvalet, som startar 21:00 svensk tid, ställs Adam "friberg" Friberg och hans Optic mot Torqued i den första omgången.


Hålltider och upplägg
intelextrememasters.com

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..