×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

USA

Kvalet till IEM Oakland spelas idag

1
IEM Oakland är drygt en månad bort, idag avgörs vilka två lag som färdigställar laglistan. Bland lagen återfinns svensk representation från Fnatic och Adam "friberg" Friberg med sitt Optic.
I mitten av november är det åter dags för IEM Oakland. Förra årets upplaga slutade med svensk seger efter att Ninjas in Pyjamas besegrade SK Gaming i finalen. Patrik "f0rest" Lindberg och co. är direktinbjudna i år och ihop med Olof "olofmeister" Kajbjer i Faze är de ensamma om att representera Sverige, än så länge.

Två platser ska fyllas från två ytterligare kval, ett europeiskt och ett amerikanskt. Det europeiska kvalet drar igång redan klockan 12:00 där Envyus är första laget som står i vägen för Fnatic. I det amerikanska kvalet, som startar 21:00 svensk tid, ställs Adam "friberg" Friberg och hans Optic mot Torqued i den första omgången.


Hålltider och upplägg
intelextrememasters.com

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..