×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Något gick fel.
Logga in med Facebook
  • Facebook
  • Google

Nyhet

Ditt önskade användarnamn, minst 2 och högst 30 tecken
Minst sju (7) tecken
Upprepa ditt lösenord
Du behöver komma åt epostadressen för att bekräfta din registrering
Upprepa din epostadress
Genom att kryssa i rutan accepterar du Fragbites användaravtal samt Fragbites Regler och förbinder dig att följa dessa samt hålla dig uppdaterad om evenutella förändringar.
Laddar hyperadvancerade autentiseringsmekanismer...
Kommer inom en inte allt för snar framtid.
Kommer förhoppningsvis innan du vet ordet av.
hjälp mig
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.
Jag förstår, ta bort denna ruta!

Counter-StrikeCSGrekland

Mousesports och Liquid avancerar till final på Mykonos

1
Under gårdagen säkrade Mousesports och Team Liquid de sista semifinalplatserna. Idag avancerade båda lagen till finalspelet på Mykonos, Grekland, i jakten på titeln ESG Tour Mykonos 2017.
Mousesports började dagen med att slå ut den polska skvadronen i Virtus.pro, efter tre spelade kartor. Mouz nya femma ställdes utan tvekan mot väggen, när de ställdes mot Filip "NEO" Kubskis femma i semifinalerna på Mykonos. Det såg jämnt ut redan under första kartan, Cache, som Virtus.pro säkrade 16-14. De kunde dock inte klå Robin "ropz" Kools lag som besvarade det hela med en övertygande vinst på Overpass, 16-6, för att stänga matchen 16-14 på Train.

I kvällens sista match möttes SK Gaming och Team Liquid, där de senare stod som vinnare efter bara två kartor. Det blev två relativt övertygande vinster för Jonathan "EliGE" Jablonowskis gäng, när de slog den brasilianska femman 16-12 på Inferno och 16-10 på Cobblestone. Liquid visade på stark sammanhållning, och ett flertal säkrade clutches, vilket gav dem en finalplats. Under morgondagen möter de Mouz i en bäst av fem-serie medan Virtus.pro och SK Gaming möts i jakten på tredjeplatsen.

Resultat, Semifinaler
Cache (16 - 14) Overpass (6 - 16) Train (14 - 16)
Inferno (12 - 16) Cobblestone (10 - 16)

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..