×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Något gick fel.
Logga in med Facebook
  • Facebook
  • Google

Nyhet

Ditt önskade användarnamn, minst 2 och högst 30 tecken
Minst sju (7) tecken
Upprepa ditt lösenord
Du behöver komma åt epostadressen för att bekräfta din registrering
Upprepa din epostadress
Genom att kryssa i rutan accepterar du Fragbites användaravtal samt Fragbites Regler och förbinder dig att följa dessa samt hålla dig uppdaterad om evenutella förändringar.
Laddar hyperadvancerade autentiseringsmekanismer...
Kommer inom en inte allt för snar framtid.
Kommer förhoppningsvis innan du vet ordet av.
hjälp mig
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.
Jag förstår, ta bort denna ruta!

Counter-StrikeCSGrekland

ESG Tour Mykonos 2017 — SK och Virtus.pro bland de inbjudna

1
ESG Tour Mykonos 2017 tar oss till Destiny Villa i Grekland för en stjärnspäckad turnering med 2 miljoner kronor i prispott. Med lag som Virtus.pro och Gambit Esports är det ett event ingen vill missa.
PvPRO presenterade i dagarna ESG Tour Mykonos 2017, turneringen som kommer ta plats i en gigantisk villa i Grekland. Mellan den 7-10 september kommer åtta lag kämpa om en del av prispotten som ligger på 200 000 euro, motsvarande nästan 2 miljoner kronor.

Villan som evenemanget tar plats i går under namnet Destiny Villa och består av tre separata husdelar, två pooler samt en ofattbar syn över Egeiska havet.

Under fyra dagars tid kommer lagen på plats i villan ställas mot varandra i det välkända GSL-formatet, det vill säga att lagen delas upp i två grupper bestående av fyra lag vardera, och spelar via ett dubbelt slutspelsträd. Det övre slutspelsträdet spelas bäst av en karta medan det undre spelas bäst av tre kartor. Slutspelet kommer spelas över tre kartor och finalisterna ställs mot varandra i bäst av fem kartor.

Sju av de deltagande lagen har tagit emot direktinbjudningar till turneringen, bland dessa finnes PGL Major Krakow-mästarna i Gambit Esports samt Heroic med svenska Andreas "MODDII" Fridh.

Vilket lag som erhåller den åttonde platsen kommer bestämmas via ett slutet kval där arrangörerna bjuder in fyra lag som kommer kämpa mot varandra för att avancera till huvudturneringen. Det slutna kvalet kommer spelas mellan den 17-18 augusti.

ESG Tour Mykonos 2017

Danmark Heroic
Polen Virtus.pro
Tyskland BIG
Kazakhstan Gambit Esports
Europa Mousesports
Brasilien SK Gaming
Usa Team Liquid
Europa Kvalplats

Det vinnande laget plockar hem hälften av prispotten, det vill säga 100 000 euro vilket motsvarar ungefär en miljon svenska kronor. Samtliga deltagande lag kommer få en del av prispotten med sig hem, med den lägsta summan på cirka 48 000 kronor.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..