×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Grekland

Mousesports och Liquid tar de sista platserna till lördagens semifinaler

1
Den internationella femman i Mousesports och nordmamerikanska Team Liquid är klara för slutspel i ESG Tour Mykonos. Båda lagen vann sina avgörande matcher med 2-0 i kartor.
Det blir alltså Mousesports som lägger vantarna på den tredje och näst sista slutspelsplatsen på idylliska Mykonos. De gör därmed tidigare klara SK Gaming och Virtus.pro sällskap i jakten på förstapriset, som ligger på 100 000 euro. De inledde den andra speldagen i Grekland med att besegra Heroic på ett rätt komfortabelt sätt, innan de därefter vann mot Gambit i två raka, mycket jämna kartor.

Jämnt mot slutet

I grupp B fick vi under gårdagen se BIG ta ett steg närmare slutspelet då de besegrade fransk-belgiska Team Envyus med 2-1. Det var dock Envyus som öppnade matchen bäst genom att vinna den inledande kartan. Därefter slog BIG tillbaka och säkra fortsatt spel genom att vinna de följande två kartorna. Det lämnade oss med en avgörande gruppmatch mellan BIG och Team Liquid. En match som Liquid tog ett tidigt kommando i genom att vinna första kartan med klara 16-4. Därefter blev det betydligt jämnare, men Liquid kunde ändå säkra slutspelsbiljetten genom att vinna den andra kartan med 16-13.

Det betyder att det är klart för semifinaler på Mykonos. Där ser vi Virtus.pro ställas mot Mousesports med en beräknad starttid satt till 16:00. Tre och en halv timme senare har det blivit dags för SK Gaming att ta sig an Team Liquid.


Resultat, Gruppavgöranden

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..