×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

DreamHack

Formstarkt Gambit besegrade Astralis med 2-0

1
De är regerande majormästare och har nyligen gjort ett uppmärksammat spelarbyte. Nu är Gambit Esports klara för semifinal i Malmö sedan de demolerat Astralis på Mirage.
Efter vad som redan hade blivit en lång dag, med spännande matcher och brandlarm, kunde dagens tredje kvartsfinal slutligen starta. På servern återfanns årets båda majorvinnare, danska Astralis och kazakiska Gambit Esports.

Första kartan att spelas var Cache och det var ett anfallande Gambit som kunde skaffa sig ett tre rundors övertag under den första halvan. En tidig kvittering av Astralis då den andra halvan drog igång såg till att öka spänningen. Det var ändå Gambit som till slut kunde vinna kartan med tre rundors marginal.

Kazakisk kross

Om Gambit imponerade på Cache var det inget mot lagets insats på matchens andra karta, Mirage. Den kazakisk-ryska femman ångade på och vann den första halvan, som terrorister, med hela 13-2. Astralis försökte, förgäves, ta sig in i matchen efter sidbytet men Gambit var urstarka. Majormästarna från Krakow vann kartan med 16-6 och är därmed klara för semifinal.


Resultat, Kvartsfinal 3
Kvartsfinal 4

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..