×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

DreamHack

G2 Esports klara för semifinal — slår ut världsettorna SK

2
Efter en lång, hård kamp, står det nu klart att G2 Esports blir det första laget att säkra en semifinalplats i Malmö. Det franska laget besegrade SK Gaming med 2-1 i lördagens första kvartsfinal.
Dreamhack Masters-slutspelet rivstartade på lördagsförmiddagen med ett stekhett möte mellan G2 Esports och SK Gaming. Tack vare en bra start, spelandes som det anfallande laget, var det just SK som kunde ta ledningen i matchen. Laget vann öppningskartan Cobblestone med 16-11.

Tvingar fram en förlängning

Vid ställningen 9-3 till SK, på den efterföljande kartan Inferno, såg det ut som att världsettorna var på väg mot en komfortabel 2-0-seger i matchen. Sent om sider vaknade G2 till liv, och det på allvar. Fransmännen tog kartan till förlängning och lyckades i den tvinga fram en tredje, avgörande karta.

Spänningen fortsatte sedan då händelserna återupptogs på Mirage. SK började för tredje kartan i rad som det anfallande laget och öppnade genom att vinna fem raka rundor. Det var dock G2 som gick till paus i en knapp 8-7-ledning. Något verkade ha hänt med detta G2 som sedan visade upp en stark andra halva, som slutligen gav dem segern med 16-11 och 2-1 i kartor. G2 till semifinal.


Resultat, Kvartsfinal 1

Kvartsfinal 2

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..