×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

DreamHack

Magiskt uppvaknande tar NiP till semifinal

4
De åkte på en tung förlust i den första kartan, stod för en avgörande övertidsvinst i den andra och storspelade till sist på Mirage. NiP Gaming är klara för semifinal i Malmö.
Temperaturen steg rejält inne i Malmö Arena då hemmalaget NiP Gaming tog plats på scenen tillsammans med lagets kvartsfinalmotståndare, Natus Vincere. Svenskarna, som hoppas på att försvara sin titel från i fjol, inledde denna bäst av tre-match som det anfallande laget på Train.

Tyvärr, för svensk del, var det Na`Vi som öppnade matchen bäst och kunde skaffa sig en fem rundor stark ledning inför kartans andra halva. Det gick inte heller bättre efter sidbytet, åtminstone inte för svenskarna. Na`Vi kunde nämligen tämligen enkelt spela av kartan, som de till slut vann med klara 16-6.

Rysare till förlängning

Den andra kartan blev även den något av en pärs för hemmapubliken då Na`Vi vann tio rundor som försvarare på Nuke. NiP jobbade sig sedan in i matchen på allvar efter sidbytet och kunde tack vare ihärdigt spel få till en förlängning.

Stärkta av comebacken på Nuke stormade NiP fram då det hade blivit dags att avgöra matchen på Mirage. Na`Vi, som började som det försvarande laget, lyckades endast få med sig fyra rundor till sidbytet. Med siktet inställt på en semifinal mot G2 Esports fortsatte NiP sedan storspela och vann slutligen kartan med 16-7.

Mästarna från Dreamhack Masters Malmö 2016 visade den där viktiga magin när det behövdes som mest och lever vidare. Natus Vincere däremot, de har spelat färdigt här i Malmö.


Resultat, Kvartsfinal 2

Kvartsfinal 3

9 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 9 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..