×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

DreamHack

SK säkrar slutspelsplats i Malmö — Cloud9 ute ur Dreamhack Masters

1
SK Gaming har än en gång visat på starkt spel när de slog Cloud9 på två kartor i Malmö för att säkra en slutspelsmatch i Dreamhack Masters Malmö 2017.
SK Gaming står klara för slutspelsfasen av Dreamhack Masters Malmö efter två kartor mot nordamerikanska Cloud9. Bäst av tre-matchen tog sin start på Train där Epitácio "TACO" de Melo äntrade med tre frags på den anfallande sidan. Lyckan var dock inte långvarig då Jake "Stewie2k" Yip svarade i nästkommande runda med tre Deagle-frags, för att kvittera. Rundorna gick fram och tillbaka, men det var Tarik "tarik" Celiks nya lag som vann den första halvan, 9-6, för att fortsätta sin ledning in på andra halvan.

SK vände matchen i den femte rundan under den andra halvan, detta efter att Cloud9 tagit ledningen på 13-6. Den brasilianska femman tog tio rundor i rad, för att stänga kartan 16-13. Den andra kartan, Cobblestone, visade på ett stark start från nordamerikanarna när de tog ledningen 3-0. När lagen kom till den första vapenrundan var det dock SK som plockade runda efter runda. Vid halvtid stod det 10-5, till SK Gaming.

Den andra halvan äntrades av en hungrig Fernando "fer" Alvarenga, på den försvarande sidan. Han tog ner fyra av Cloud9s spelare för att säkra rundan till sitt lag. Lagen bytte än en gång rundor med varandra men det var den brasilianska in game-ledaren, Gabriel "FalleN" Toledo, som tack vare en 1vs1-clutch säkrade lagets fortsatta framförande. SK Gaming stängde kartan 16-9 och avancerade till slutspelet i Malmö Arena.

Resultat, avgörande 1

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..