×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

DreamHack

G2 Esports lägger vantarna på dagens sista slutspelsbiljett

1
North, Astralis och NiP Gaming får sällskap av G2 Esports till helgens Dreamhack Masters-slutspel. Det franska laget knep torsdagens sista slutspelsbiljett genom att besegra Immortals med 2-1.
Efter en lång speldag hade vi till slut kommit fram till dagens sista match i Malmö Arena. I den ena ringhörnan återfanns brasilianska Immortals, och i den andra det franska storlaget G2 Esports. Matchen inleddes med G2 spelandes som anfallare på Cache. Efter en lite trög start var det just fransmännen som säkrade en tre rundor stor ledning i halvtid. Tre rundor in i den andra halvan var det utjämnat, men G2 lyckades trots det hålla fast vid taktpinnen och vann till slut kartan med 16-12.

På Inferno var det återigen ett försvarande Immortals som öppnade bäst. Ändå var det G2 Esports som gick till halvtid med en knapp ledning. Lagen följdes sedan åt fram till ställningen 12-12 då Immortals stod för ett ryck och ställde sig på kartboll. Två rundor senare var det hela avgjort, det skulle krävas en tredje karta för att skilja lagen åt.

Avgörande kom alltså att falla på matchens tredje karta, Cache. G2 visade prov på ett starkt anfallsspel och samlade på sig elva rundor inför halvtidsvilan. Immortals klättrade sakta men säkert närmare sina franska motståndare efter sidbytet, men G2 höll undan och vann till slut kartan - och matchen - med 16-10.


Resultat, vinnarmatch 4

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..