×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Något gick fel.
Logga in med Facebook
  • Facebook
  • Google

Nyhet

Ditt önskade användarnamn, minst 2 och högst 30 tecken
Minst sju (7) tecken
Upprepa ditt lösenord
Du behöver komma åt epostadressen för att bekräfta din registrering
Upprepa din epostadress
Genom att kryssa i rutan accepterar du Fragbites användaravtal samt Fragbites Regler och förbinder dig att följa dessa samt hålla dig uppdaterad om evenutella förändringar.
Laddar hyperadvancerade autentiseringsmekanismer...
Kommer inom en inte allt för snar framtid.
Kommer förhoppningsvis innan du vet ordet av.
hjälp mig
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.
Jag förstår, ta bort denna ruta!

Tournaments open for registration

Counter-StrikeCSDreamHack

North första laget till slutspel — besegrar SK Gaming med 2-1

1
Dreamhack Masters Malmö har fått sitt första slutspelslag. Danska North vände underläge 0-1 i kartor till vinst i lagets vinnarmatch mot SK Gaming.
Efter ett lite längre strömavbrott och en del andra tekniska problem i inledningen av dag två kunde SK Gaming och North slutligen göra upp om den första kartan, Cobblestone, i vinnarmatchen mellan lagen. SK startade matchen klart piggast och vann den första halvan, spelandes som anfallare, med hela 12-3. North hade sedan ingen chans att hämta igen brasilianarnas försprång och kartan slutade med en klar 16-5-seger till SK.

Vaknar till på Train

North såg sedan ut att bjuda SK på en rejäl chock då händelserna flyttade över till Train. Nio rundor in i kartan låg de anfallande danskarna i ledning med hela 7-2, men tappade det sedan till 8-7 inför sidbytet. Någon speciellt jämn andra halva blev det dock inte tal om, i stället fick vi se North ta en övertygande seger och därmed tvinga fram en tredje, direkt avgörande karta.

På den avgöran kartan, Inferno, var det Norths tur att stå för en riktig överkörning under den första halvan. Det blev hela 13 rundvinster för de anfallande danskarna, som därmed satte stor press på SK Gaming inför upploppet. Brassarna visade prov på ett klart mycket mer organiserat spel under den andra halvan och spelade sig upp till elva rundvinster. Sedan tog det stopp. North vann kartan med 16-11 och är därmed klara för lördagens kvartsfinaler.


Resultat, vinnarmatch 1
Cobblestone (16 - 5) Train (8 - 16) Inferno (11 - 16)

Vinnarmatch 2

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..