×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Något gick fel.
Logga in med Facebook
  • Facebook
  • Google

Nyhet

Ditt önskade användarnamn, minst 2 och högst 30 tecken
Minst sju (7) tecken
Upprepa ditt lösenord
Du behöver komma åt epostadressen för att bekräfta din registrering
Upprepa din epostadress
Genom att kryssa i rutan accepterar du Fragbites användaravtal samt Fragbites Regler och förbinder dig att följa dessa samt hålla dig uppdaterad om evenutella förändringar.
Laddar hyperadvancerade autentiseringsmekanismer...
Kommer inom en inte allt för snar framtid.
Kommer förhoppningsvis innan du vet ordet av.
hjälp mig
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.
Jag förstår, ta bort denna ruta!

Counter-StrikeCSDreamHack

Regerande mästarna NiP klara för kvartsfinal i Malmö

10
Det krävdes tre kartor för att skilja NiP Gaming och Gambit Esports i vinnarmatchen mellan lagen. I slutändan var det ändå svenskarna som visade sig vara starkast när det verkligen gällde.
Efter onsdages seger mot Faze Clan gick NiP Gaming, som enda svensklag, vidare till dagens vinnarmatcher. Där väntade majormästarna Gambit Esports i en match som inleddes på Cache. En historiskt sett stark karta för svenskarna. Det började även bra för NiP som vann den första halvan med hela 13-2, men det var långt ifrån avgjort. Gambit kom nämligen tillbaka och kartan gick till förlängning. Väl där var NiP strået vassare och svenskarna tog lednigen med 1-0 i kartor.

Gambit med förlängningsrevansch

Efter en lite längre paus flyttade handlingarna över till Overpass, och den här gången började NiP som det anfallande laget. Efter att ha öppnat bra kom de av sig lite, men gick ändå till paus med en 9-6-ledning. Fyra rundor in i den andra halvan hade Gambit slutligen tagit över ledningen. Ändå var det NiP som blev först upp på 15 vunna rundor, men även den här gången lyckades Gambit tvinga fram en förlängning. Den här gången lyckades de även vinna den.

Det hela kom alltså att avgöras på Train, var svenskarna åter började som anfallare. Det var visserligen Gambit som öppnade bäst, men NiP kunde ändå gå till sidbytet med en ledning på tre rundor. Den här gången blev det inte heller någon upphämtning under den andra halvan. I stället fick vi se NiP spela av matchen och vinna kartan med 16-7.


Resultat, vinnarmatch 3
Cache (16 - 19) Overpass (19 - 17) Train (7 - 16)

Vinnarmatch 4

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..