×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Kazakstan

Gambit testar Tengri-spelaren fitch

1
Vinnarna av PGL Major Krakow har funnit en eventuell ersättare för Danylo "Zeus" Teslenko. Tengri-spelaren Bektiyar "fitch" Bakhytov äntrar femman på prov.
Gambit har offentliggjort att de kommer låta Tengri-spelaren Bektiyar "fitch" Bakhytov provspela för det nyligen majorvinnande laget. Organisationerna har kommit överens om att han kommer provspelare för Gambit under tre månaders tid, detta efter att organisationen betalat Tengri en okänd summa.

Bahytov har varit en del av Tengri i strax över ett år och är dessutom en tidigare lagkamrat till Abay "HObbit" Khasenov, som nyligen blev uppköpt från den kazakstanska organisationen. Nyförvärvet ersätter Danylo "Zeus" Teslenko som lämnade Gambit för Natus Vincere förra veckan.

Gambit

Ryssland Mihail "Dosia" Stolyarov
Kazakstan Dauren "AdreN" Kystaubayev
Kazakstan Rustem "mou" Telepov
Kazakstan Abay "HObbit" Khasenov
Kazakstan Bektiyar "fitch" Bahytov (Provspelar)

Laget kommer debutera tillsammans med den 25-årige kazaken under det slutna ESL One New York-kvalet den 19-20 augusti. Därefter kommer de ta med sig honom till Sverige när de äntrar DreamHack Masters Malmö den 30 augusti.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..