×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Något gick fel.
Logga in med Facebook
  • Facebook
  • Google

Nyhet

Ditt önskade användarnamn, minst 2 och högst 30 tecken
Minst sju (7) tecken
Upprepa ditt lösenord
Du behöver komma åt epostadressen för att bekräfta din registrering
Upprepa din epostadress
Genom att kryssa i rutan accepterar du Fragbites användaravtal samt Fragbites Regler och förbinder dig att följa dessa samt hålla dig uppdaterad om evenutella förändringar.
Laddar hyperadvancerade autentiseringsmekanismer...
Kommer inom en inte allt för snar framtid.
Kommer förhoppningsvis innan du vet ordet av.
hjälp mig
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.
Jag förstår, ta bort denna ruta!

Counter-StrikeCSUkraina

Natus Vincere tillbaka — seized och Zeus återvänder

1
Natus Vincere är åter tillbaka med en full startfemma, detta efter att Denis "seized" Kostin återvänt och Danylo "Zeus" Teslenko gått från Gambit tillsammans med Mikhaylo "Kane" Blagin.
Natus Vincere chockerade när Ladislav "GuardiaN" Kovács och Denis "seized" Kostin lämnade startfemman i slutet av föregående månad. Kovács fann snart ett nytt hem i Faze Clan, medan Kostin hamnade på bänken utan någonstans att gå.

Nu har organisationen offentliggjort att de tagit tillbaka Kostin till startfemman. Nyheterna kom i samband med ett kärt återvändande från majorvinnaren Danylo "Zeus" Teslenko som tog med sig Gambit Esports coach, Mikhaylo "Kane" Blagin, till Na'vi inför kommande säsong.

"Vad som händer just nu passar inte in. Där är spelarbyten i ett lag som vann den största turneringen inom CS:GO. Gambit har vunnit miljontals hjärtan med dess svåra väg till toppen och majorvinsten. Och just nu är nyheterna kring spelarförändringarna väldigt oväntade och jobbiga. [...]

Under de senaste sex månaderna har vårt lag gått igenom en hel del problem. Men trots problematiken vann vi, tillsammans. Men nu bestämde sig killarna för att kicka vår coach Kane, trots att jag sa att jag skulle lämna tillsammans med honom. Kane är en man jag arbetat och varit vän ed länge, en man som lärt mig och hjälpt mig att ta mig igenom förra årets kick från Na'vi, en man som hjälpte oss vinna en major.

Men laget tänker annorlunda, de ser över min erfarenhet inom denna typ av situation och mina försök att rädda laget. Det är väldigt konstigt enligt mig, eftersom i vilken annan sport som helst hade allt varit annorlunda, coacherna hade hyllats. Nyckeln till framgång i spelet - är inte bara bra spelare, utan en kapten/coach som kan leda dem. Med atmosfären rubbad kände jag att det var för svårt att arbeta med laget", kommenterade Teslenko situationen via Twitter.

Blagin ersätter Andrey "Andi" Prokhorov, som erbjöds en plats som analytiker för laget men tackade nej då han vill fortsätta sin karriär någon annanstans. Enligt Gambit gjorde inte Blagin vad han skulle tillsammans med organisationen och han tvingades lämna, vilket även Teslenko gjorde i samma veva.

Natus Vincere

Ukraina Ioann "Edward" Sukhariev
Ukraina Aleksandr "s1mple" Kostyliev
Ukraina Danylo "Zeus" Teslenko
Ryssland Egor "flamie" Vasilyev
Ryssland Denis "seized" Kostin

Ukraina Mikhaylo "Kane" Blagin (Coach)

Nästa turnering laget väntas delta i är DreamHack Masters Malmö, som spelas mellan den 30 augusti och 3 september.

18 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 18 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..