×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Något gick fel.
Logga in med Facebook
  • Facebook
  • Google

Nyhet

Ditt önskade användarnamn, minst 2 och högst 30 tecken
Minst sju (7) tecken
Upprepa ditt lösenord
Du behöver komma åt epostadressen för att bekräfta din registrering
Upprepa din epostadress
Genom att kryssa i rutan accepterar du Fragbites användaravtal samt Fragbites Regler och förbinder dig att följa dessa samt hålla dig uppdaterad om evenutella förändringar.
Laddar hyperadvancerade autentiseringsmekanismer...
Kommer inom en inte allt för snar framtid.
Kommer förhoppningsvis innan du vet ordet av.
hjälp mig
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.
Jag förstår, ta bort denna ruta!

Tournaments open for registration

Counter-StrikeCSKazakstan

Gambit köper ut HObbit från Tengri — rekordhög summa

2
Abay "HObbit" Khassenov har blivit utköpt från Tengri av Gambit Esports, nyheterna kommer inte långt efter den 23-årige kazakstaniern hjälpt laget till vinst under PGL Major Krakow.
Gambit Esports har offentliggjort att de köpt ut stjärnspelaren Abay "HObbit" Khassenov från sitt kontrakt hos Tengri. Den kazakstanska spelaren har spelat under Gambits fana under lån från Tengri sedan oktober 2016 och han var en av nyckelspelarna för organisationen under PGL Major Krakow.

"Gambit Esports är glada att offentliggöra att Abay 'HObbit' Khassenov blir en del av Gambit CS:GO på permanent basis. I juni 2017 kom Gambit och Tengri överens om ett utköp av Abay Khassenovs kontrakt. Åt Gambits vägnar tackar vi Tengri för en smidig överenskommelse under denna process", kommenterade organisationen under onsdagseftermiddagen via sin webbsida.

Enligt Gambit ska de köpt ut Khassenov för rekordhöga 100 000 dollar, motsvarande cirka 810 800 kronor, vilket är den högsta summan en spelare köpts ut för i CIS-regionen. Utöver majorvinsten förra månaden har den 23 år gamla spelaren hjälpt laget att vinna två DreamHack-turneringar under sin tid hos organisationen.

Gambit Esports

Ukraina Daniil "Zeus" Teslenko
Ryssland Mikhail "Dosia" Stolyarov
Kazakhstan Rustem "mou" Telepov
Kazakhstan Dauren "AdreN" Kystaubayev
Kazakhstan Abay "HObbit" Khassenov

Ukraina Mykhailo "kane" Blagin (Coach)

15 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 15 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..