×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

USA

Cloud9 bänkar n0thing och shroud — RUSH och tarik ersätter

3
Cloud9 har valt att bänka Jordan "n0thing" Gilbert och Michael "shroud" Grzesiek, för att ersätta dem med Optic-spelarna Will "RUSH" Wierzba och Tarik "tarik" Celik.
Under tisdagskvällen droppades en bomb över den nordamerikanska scenen då Cloud9 offentliggjorde att de bänkat Jordan "n0thing" Gilbert och Michael "shroud" Grzesiek. I deras ställe stiger Will "RUSH" Wierzba och Tarik "tarik" Celik, från Optic Gaming, in.

"Det har varit underbart att se RUSH och tarik utvecklas till spelarna de blivit. Vi är inte främmande till vad de tar med sig in i en match och jag ser fram emot att se vad denna laguppställning kan åstadkomma", kommenterade Cloud9s grundare, Jack Etienne, via organisationens webbsida.

Gilbert och Grzesiek är de medlemmar som spelat för organisationen längst ur startfemman men på grund av bristande resultat har de nu hamnat på bänken. Senast laget fick ett lyft var när de värvade Timothy "autimatic" Ta och har sedan dess bland annat vunnit den fjärde ESL Pro League-finalen samt kvalificerat sig till PGL Major Krakow.

Cloud9

USA Tyler "Skadoodle" Latham
USA Jake "Stewie2K" Yip
USA Timothy "autimatic" Ta
USA Tarik "tarik" Celik
USA Will "RUSH" Wierzba

USA Soham "valens" Chowdhury (Coach)
USA Jordan "n0thing" Gilbert (Bänkad)
Kanada Mike "shroud" Grzesiek (Bänkad)

Optic däremot har inte tagit sig ens hälften så långt som Cloud9 under det gångna året, då deras enda vinst sedan 2017 tog sin början var över Misfits under CyberPowerPC Extreme Gaming Series. Dessutom har laget haft det svårt då de gång på gång tvingats göra spelarförändringar sedan Peter "stanislaw" Jarguz lämnade i februari. Nu är laget endast nere på två spelare, samt deras nyligen upplockade coach.

Optic Gaming

Spanien Óscar "mixwell" Cañellas
Kanada Keith "NAF" Markovic

USA Chet "ImAPet" Singh (Coach)

Celik och Wierzba väntas debutera tillsammans med sitt nya lag under ESL One New York-kvalet som spelas den 19-20 augusti. Under kvalet kommer Braxton "swag" Pierce ersätta Ta på grund av komplikationer. Utöver detta kommer även laget delta i Eleague CS:GO Premier, där de delar grupp med Virtus.pro och NiP Gaming, mellan den 22-23 september.

25 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 25 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..