×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

USA

swag gör inhopp i Cloud9 under ESL One New York-kvalet

2
I helgen är det dags för det stängda amerikanska kvalet för ESL One New York och nu har Cloud9 gått ut med att de kommer att spela kvalet med Braxton "swag" Pierce som inhoppare.
På grund av att Cloud9:s stjärnspelare Timothy "autimatic" Ta inte är tillgänglig under helgen har Pierce fått chansen att åter få hoppa in med de amerikanska giganterna. Senast Pierce agerade inhoppare för Cloud9 blev det en fjärdeplats på cs_summit efter att ha slagit bland andra NiP.

I kvalet, där de ställs mot bland annat OpTic och Immortals, kommer Cloud9 alltså att ställa upp med följande femma.

USA Jordan "n0thing" Gilbert
USA Tyler "Skadoodle" Latham
Kanada Michael "shroud" Grzesiek
USA Jake "Stewie2k" Yip
USA Braxton "swag" Pierce


Inte ens en månad har gått sedan ESL gick ut med att matchfixeringsbannen på tidigare iBUYPOWER lyfts och spelarna i fråga är redan högaktuella i scenen. Braxton "swag" Pierce har redan avslöjat på sin stream att han, tillsammans med sina forna lagkamrater San "DaZeD" Marine och Keven "AZK" Lariviere, kommer att börja spela professionellt igen.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..