×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

ESL

ESL Pro League är tillbaka — tre svensklag i mixen

1
Den sjätte säsongen av ESL Pro League närmar sig med stormsteg och bland lagen finnes tre svensklag. Arrangörerna har även offentliggjort så kallade "superveckor" som bjuder på fler matcher per vecka.
Under onsdagen skickade ESL ut detaljerna kring den sjätte säsongen av ESL Pro League som går av stapeln den 22 augusti. Ligan ser oförändrad ut från den senaste säsongen med 1 miljon dollar, motsvarande cirka 8,2 miljoner kronor, i prispott och formatet bäst av en karta i dubbla omgångar.

Virtus.pro miste sin plats i den europeiska ligan under föregående säsong, vilket betyder att de kommer kämpa i en lägre division för att återvända, nämligen i ESEA Premier. Från den lägre divisionen reste sig dock två lag inför den kommande EPL-säsongen, dessa var svenska Godsent och BIG. På den Nordamerikanska sidan faller Splyce, Ghost Gaming och Rogue in i mixen.

Europa

Sverige Fnatic
Sverige NiP Gaming
Sverige Godsent
Danmark Astralis
Danmark North
Danmark Heroic
Frankrike G2 Esports
Frankrike Team Envyus
Tyskland BIG
CIS Natus Vincere
Europa Faze Clan
Europa Team LDLC
Europa Hellraisers
Europa Mousesports

Nordamerika

Brasilien SK Gaming
Brasilien Immortals
Brasilien Luminosity Gaming
Australien Renegades
Kanada Ghost Gaming
USA Cloud9
USA Team Liquid
USA Optic Gaming
USA Misfits
USA NRG
USA Counter Logic Gaming
USA Splyce
USA Complexity
USA Rogue

En av förändringarna inför den kommande säsongen är så kallade "superveckor" där matcherna spelas tisdagar till söndagar. Tre av dessa veckor kommer infalla under säsongens gång. Utöver det kommer den sjätte säsongen sändas i högre kvalitet, 1080p/60fps, via arrangörernas YouTube-kanal.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..