×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Något gick fel.
Logga in med Facebook
  • Facebook
  • Google

Nyhet

Ditt önskade användarnamn, minst 2 och högst 30 tecken
Minst sju (7) tecken
Upprepa ditt lösenord
Du behöver komma åt epostadressen för att bekräfta din registrering
Upprepa din epostadress
Genom att kryssa i rutan accepterar du Fragbites användaravtal samt Fragbites Regler och förbinder dig att följa dessa samt hålla dig uppdaterad om evenutella förändringar.
Laddar hyperadvancerade autentiseringsmekanismer...
Kommer inom en inte allt för snar framtid.
Kommer förhoppningsvis innan du vet ordet av.
hjälp mig
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.
Jag förstår, ta bort denna ruta!

Counter-StrikeCS

Godsent klara för nästa säsong av ESL Pro League

2
Vi kommer att få se ett nytt svenskt lag tävla i ESL Pro League till nästa säsong. Detta står klart sedan Godsent besegrat tyska BIG i finalen av ESEA Premier Europa med 2-0.
Godsent tog sig till slutspel i ESEA Premier Europa sedan laget säkrat en sjätteplats under den ordinarie säsongen. Väl i slutspelet har laget gått från klarhet till klarhet och besegrade redan i den första slutspelsomgången landsmännen i Epsilon med 2-0. Väl framme i finalen väntade de tyska ligavinnarna BIG, men inte heller de lyckades hota svenskarnas framfart.

Kvällens final inleddes på Mirage med svenskarna som det anfallande laget. En uppgift de skulle visa sig klara av med bravur. Efter 15 spelade rundor hade Godsent nämligen säkrat en stabil 10-5-ledning. Elva rundor in i den andra halvan kunde de avgöra kartan och fastställa resultatet till 16-10. Liknande slutsiffror blev det på efterföljande Cache. Den här gången var det dock BIG, spelandes som det försvarande laget, som låg i en knapp ledning efter den första halvan. Svenskarna slog dock tillbaka rejält efter sidbytet och vann finalen efter klara 9-2 under kartans andra halva.

Tyskland BIG vs. Sverige Godsent
BIG: gob b, keev, LEGIJA, nex, tabseN
Godsent: disco doplan, Lekr0, pronax, twist, znajder

Kan bli tre svensklag i Pro League

Säsongen är över inte riktigt än för Godsent som även ska delta i de globala ESEA-finalerna i mitten av maj. Där tävlar de, och de andra deltagande lagen, om en prispott på 50 000 dollar. Men det är alltså redan, tack vare vinsten i den europeiska finalen, klart att Godsent kommer att flyttas upp till ESL Pro League nästa säong. Detta innebär att det kan komma att bli hela tre svenska lag i ligan nästa säsong.

För tillfället ligger både NiP Gaming och Fnatic på säker mark. NiP återfinns på en tiondeplats med 24 poäng samtidigt som Fnatic har spelat in 30 poäng. Tabellen haltar dock en aning och lagen har mellan fyra och sex dubbelmöten kvar att spela. Samtidigt är det riktigt jämnt i tabellen och det är bara tre poäng som skiljer NiP Gaming från en negativ kvalplats. Den femte säsongen av ESL Pro League ska vara färdigspelad den 18 maj, först då vet vi hur många svenska lag vi kommer att få se i ligan nästa säsong.

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..