×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

ESL ESEA

Splyce vidare till ESL Pro League

1
Splyce säkrar en plats i nästa säsong av ESL Pro League och, tillsammans med Enigma6 och Bee's Money Crew, kommer de spela i ESEA Mountain Dew League Global Challenge.
De åtta lag som toppade den nordamerikanska säsongens ESEA Premier spelade under natten en singel-elimination bracket där vinnaren tilldelades en plats i nästa säsong av ESL Pro League samt ESEA Global Challenge. Splyce tog sig till finalen efter vinst mot Premier Rejects och FRENCH CANADIANS, där mötte de Enigma6 som slagit Denial och Bee's Money Crew på sin väg till finalmatchen.

Första kartan, Overpass, började bra för Splyce som avslutade första halvan som försvarare med 12 rundor. Ronnie "ryx" Bylickis lag vann kartan 16-12, trots att Enigma6 gjorde ett rejält comeback-försök. Den andra kartan, Train, såg bra ut för Enigma6 som snabbt tog ledningen. De lyckades trots allt inte bräcka Splyce försvar och Bylickis lag tog hem kartan, 16-9.

USA Splyce vs. USA Enigma6
Splyce: ryx, arya, Drone, SEMPHIS, roca
E6: vice, shinobi, a2z, wrath, witmer

I och med vinsten tog Splyce hem en plats i ESL Pro League och i ESEA Mountain Dew League Global Challenge med en prispott på 50 000 dollar, motsvarande cirka 450 000 kronor. Som andrapristagare säkrade även Enigma6 en plats i ESEA Mountain Dew League Global Challenge tillsammans med tredjepristagarna Bee's Money Crew, som vann 2-0 mot FRENCH CANADIANS.

USA Bee's Money Crew vs. Kanada FRENCH CANADIANS
Bee's: neptune, Wardell, seb, CONNOR93, bee
FC: PL1, vEz, Subroza, gMd, smL

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..