×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Major

Immortals klara för slutspel i lagets första majorturnering

1
Swiss-fasen av PGL Major Krakow är över. Brasilianska Immortals lade vantarna på den sista slutspelsbiljetten och skickade med det hem Flipsid3 Tactics.
Efter åtta intensiva CS:GO-matcher hade det, då onsdagen nästan slagit över till torsdag, blivit dags för den nionde och sista matchen för dagen. Det som stod på spel var den absolut sista slutspelsbiljetten under PGL Major Krakow. Lagen som tävlande om den var brasilianska Immortals och det östeuropeiska laget Flipsid3 Tactics.

Det var sistnämnda Flipsid3 som plockade hem matchens första pistolrunda, spelande som anfallare på Train, sedan de lyckats brisera bomben. Immortals låtsades som att ingenting hade hänt då de övertog kommandot redan i den första ecorundan. Brasilianarna vann inte bara den rundan, utan lyckades sedan få med sig ytterligare tre rundor. På vägen hade både Vito "kNg" Giuseppe Lucas "LUCAS1" Teles presterat varsin runda då de eliminerat tre stycken Flipsid3-spelare. Därefter klev finländaren Jan "wayLander" Rahkonen fram och skaffade sitt lag en andra runda då han stod för en "Quad kill".

Immortals tog sedan över händelserna igen och ryckte upp till ställningen 9-2. Katastrofala siffror för Flipsid3 som hade riktigt svårt för att bryta igenom det brasilianska försvaret. Mot slutet av halvan lyckades de ändå få med sig ytterligare tre rundor vilket innebar att avståndet upp till Immortals fastställdes till fem rundor i halvtid.

Immortals ångar på

Efter sidbytet höjde sig egentligen hela Immortals ytterligare ett snäpp. Dåliga nyheter för Flipsid3 som bara kunde se på då Immortals vann tre raka rundor i inledningen av den andra halvan. Flipsid3 lyckades sedan sticka mellan med en rundvinst och klev upp på totalt sex vunna. Närmare än så kom de aldrig. Immortals kunde till slut fastställa slutresultatet till hela 16-6, efter att lagets nyaste medlem - Giuseppe - avlossat det avgörande skottet.

CIS Flipsid3 vs. Brasilien Immortals
Flipsid3: B1ad3, electronic, markeloff, wayLander, WorldEdit
Immortals: boltz, HEN1, kNg, LUCAS1, steel

Immortals, som deltar i en majorturnering för första gången, är alltså klara för slutspel och har med det säkrat en "Legends"-plats. Med det har det fyra dagar långa Swiss-gruppspelet kommit till sitt slut. Nu väntar en spelledig dag innan det har blivit dags för kvartsfinaler.

Ni hittar, som vanligt, alla resultat samt ett fullständigt schema i vår tittarguide för turneringen.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..