×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Major

Hemmalaget Virtus.pro klara för slutspel efter vinst mot Cloud9

1
Det blir en polsk representant i slutspelet av PGL Major i Krakow. Det står klart sedan Virtus.pro besegrat Cloud9 i en direkt avgörande match, sent på onsdagskvällen.
Endast två matcher återstod av PGL Major Krakows Swiss-del då Virtus.pro och Cloud9 drabbade samman Polska Virtus.pro började som det anfallande laget på Train och gjorde det på bästa sätt. Laget vann den inledande pistol, en vinst signerad Pawel "byali" Bielinski och Janusz "Snax" Pogorzelski som eliminerade tre respektive två Cloud9-spelare. Två rundor senare hade Virtus.pro skaffat sig en 3-0-ledning.

Svaret lät dock inte vänta på sig då Cloud9 slog tillbaka med att vinna tre raka de också, detta så snart den fulla vapenarsenalen kom i spel. Virtus.pro lyckades sedan säkra matchens sjunde runda innan Cloud9 på nytt kunde rada upp ett antal rundvinster. Den här gången blev det fyra raka för amerikanerna som såg ut att kunna gå till halvtid i ledning. Polackerna visade sig ha helt andra planer. Laget avslutade den första halvan med att vinna fyra raka rundor vilket gjorde att det var Virtus.pro som säkrade en knapp ledning i paus.

Starkt försvar från Virtus.pro

Virtus.pro fortsatte sedan på det vinnande spåret efter sidbytet. Polackerna vann även matchens andra pistolrunda och plockade därefter upp den första ecorundan. Väl framme i den tredje rundan hade Cloud9 kunnat köpa vapen, tack vare att de apterat bomben i de två senaste rundorna. Det var även Cloud9 som vann runda nummer 19.

Amerikanernas rundvinst blev dock bara en liten parentes. Virtus.pro var snabbt uppe på hästen igen och kunde, bland annat genom en pigg Jaroslaw "pasha" Jarzabkowski, göra ett rejält ryck. Polackerna vann fem raka rundor vilket innebar att de klev upp till en 15-8-ledning, något som gav laget hela sju matchbollar. Timothy "autimatic" Ta kunde rädda Cloud9 från en omedelbar förlust då han stod för tre stycken frags i runda 24. Amerikanerna plockade även rundan efter det, men därefter tog det stopp. Virtus.pro säkrade vinsten i runda 26 sedan Wiktor "TaZ" Wojtas satt spiken i Jordan "n0thing" Gilberts kista.

Polen Virtus.pro vs. USA Cloud9
Virtus: byali, NEO, pasha, Snax, TaZ
Cloud9: autimatic, n0thing, Skadoodle, shroud, Steweie2k

Virtus.pro är alltså klara för slutspel i denna majorturnering som hålls på lagets hemmaplan. Cloud9 däremot har spelat färdigt och får göra ett nytt försök nästa gång.

Ni hittar, som vanligt, alla resultat samt ett fullständigt schema i vår tittarguide för turneringen.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..