×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Major

SK Gaming och en urstark felps klara för majorslutspel

1
Det var storebror mot lillebror, SK Gaming mot Immortals, då den fjärde omgången av Swiss-slutspelet skulle avrundas. Det slutade, som så ofta, med att storebror vann och SK är därmed klara för ännu ett majorslutspel.
Den sista matchen för den tredje omgången gick mellan majorturneringens båda brasilianska lag, SK Gaming och Immortals. Storebror SK öppnade matchen, som avgjordes på Overpass, bäst - spelandes som det försvarande laget. De regerande världsettorna, och en av storfavoriterna till att ta hem hela turneringen, vann de tre inledande rundorna utan allt för stora besvär. Immortals presenterade sig sedan i den fjärde rundan då de eliminerade hela SK och säkrade lagets första runda.

SK kunde sedan skaffa sig en fjärde runda genom att se till så att Immortals inte hann aptera bomben i tid. Bättre gick det för lillebror Immortals i rundorna efteråt då de kunde vinna tre raka och kvittera till 4-4, detta tack vare att i princip hela laget höjde sig ett par snäpp. Höjningen räckde dock inte så långt. SK slog nämligen tillbaka direkt och samlade på sig ytterligare fem rundor. En spelare som i princip fixade en av dessa rundor själv var den före detta Immortals-spelaren João "felps" Vasconcellos, som stod för en "Quad kill" i runda 12. Den första halvan avslutades sedan med att lagen vann varsin runda, något som gav SK en 10-5-ledning i halvtid.

SK gav inte Immortals en chans

Ricardo "boltz" Prass såg till att ge Immortals en bra start på den andra halvan då han eliminerade tre SK-spelare med sin USP. Immortals vann rundan men kunde sedan inte stå upp mot ett Tec9-beväpnad SK som vann runda 17. Inte heller SK kunde följa upp rundvinsten, i stället plockade Immortals två raka rundor vilket innebar att det bara skilde tre rundor mellan lagen.

SK Gamings Vasconcellos fortsatte sedan att leverera och storebror visade åter varför de kallas för just det. Världsettorna vann fem raka rundor och skaffade sig med det hela sju matchrundor. De missade den första, sedan Immortals Lucas "steel" Lopes vann ett en mot en-läge i kamp med just Vasconcellos. Längre än så lyckades dock inte Immortals freda sig mot SK och en stekhet Vasconcellos slutade på hela 37 frags.



Med det har den fjärde Swiss-omgången nått sitt slut. SK Gaming blev alltså sist ut att säkra en slutspelsplats medan Immortals får göra ett nytt försök i kvällens avslutade gruppspelsomgång.

Precis som vanligt finns alla resultat samt ett fullständigt schema i vår tittarguide för turneringen.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..