×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Major

North till slutspel efter sent avgörande mot Virtus.pro

1
Vi kommer att få se två danska lag i helgens majorslutspel. Det står klart sedan North besegrat Virtus.pro i vad som kom att bli en väldigt jämn drabbning.
Veteranen Jarosław "pasha" Jarząbkowski gav Virtus.pro en bra start på lagets match mot danska North. Virtus.pro började som det försvarande laget på Mirage då Jarząbkowski såg till att säkra pistolrundan åt sitt lag genom tre styckenf frags med sin USP. Polackerna vann sedan även den första av två ecorundor, för att sedan förlora den andra. North kom med andra ord snabbt in i matchen och efter att ha vunnit matchens fjärde runda hade danskarna kvitterat till 2-2.

Den första halvan bjöd sedan på två stycken lite längre "streaks". Först fick vi se Virtus.pro vinna fem raka rundor, varav en kom sedan Janusz "Snax" Pogorzelski klivit fram och plockat fyra stycken North-spelare med sin M4A1. Detta innebar en 7-2-ledning för Virtus.pro och North valde i det läget att ta en timeout. Vad North-spelarna än sade till varandra verkade det skaka liv i en av lagets stjärnspelare, Kristian "k0nfig" Wienecke, som klev fram stort i de följande rundorna. Det blev totalt tolv frags för Wienecke samtidigt som North säkrade fyra raka rundor. Det var däremot Virtus.pro som kom att få det sista ordet under den första halvan, detta då de vann de två återstående rundorna och drygade ut lagets ledning till 9-6.

Sent avgörande

Väl på den försvarande sidan klev North fram som ett helt annat lag. Danskarna vann inte mindre än sju raka rundor, vilket innebar att de ställde sig på en 13-10-ledning. Nu var det inte bara tidigare nämnda Wienecke som storspelade. Philip "aizy" Aistrup presenterade även han sig på allvar under Norths upphämtning.

North var däremot inte det enda laget på servern, inte heller det enda laget som visade sig vara bra på upphämtningar. Filip "Neo" Kubski visade vägen för sitt Virtus.pro då han eliminerade alla North-spelare förutom en i matchens 23:e runda, en runda som polackerna även vann. Fyra rundor senare hade Virtus.pro åter tagit ledningen i matchen, det med siffrorna 14-13. North lyckades dock att vända på steken ännu en gång, vinna tre raka rundor och säkra en slutspelsbiljett först i matchens sista ordinarie runda.



North gör med det Gambit Esports, BIG och Astralis sällskap i skaran av slutspelsklara lag. Virtus.pro däremot får ladda om inför den kommande, sista Swiss-omgången.

Ni hittar, som vanligt, alla resultat samt ett fullständigt schema i vår tittarguide för turneringen.

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..