×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Major

Förlängning avgjorde då G2 Esports besegrade Cloud9

1
I dagens femte match fick vi se det franska superlaget G2 Esports ställas mot Cloud9. Efter 30 svängiga rundor hade matchen fortfarande inte avgjorts.
För andra gången idag laddades Cobblestone på servern då G2 Esports och Cloud9 drabbade samman. Amerikanerna i Cloud9 började som det anfallande laget och kunde plocka upp matchens första pistolrunda sedan de endast tappat en spelare. G2 svarade med att köpa lite vassare pistoler och vinna rundan därefter, vilket de följde upp med ytterligare två rundvinster efter det. Väl i den femte rundan kunde Cloud9 köpa vapen vilket resulterade i en vinststreak på fem rundor och återtagen ledning.

Lagen turades sedan om att vinna ett par rundor i stöten, fram till dess att den första halvan hade nått sitt slut. I det läget låg Cloud9 fortsatt i ledning, om än en knapp sådan.


Fortsätter följas åt

G2 öppnade den andra halvan med att vinna tre raka rundor, det efter fint spel från bland andra Alexandre "bodyy" Pianaro. Tyler "Skadoodle" Latham plockade sedan fram AWP:n i halvans första vapenrunda och såg med tre frags till att ge Cloud9 lagets första runda efter sidbytet. Amerikanerna fick därefter med sig ytterligare två rundor, varav den senare var en ecorunda från G2 Esports sida. Då passade Jake "Stewie2k" Yip att kliva fram och eliminera fyra av fem fransmän.

G2-spelaren Kenny "kennyS" Schrub ville inte vara sämre och svarade med lika många frags rundan efter, vilket ledde till att G2 kvitterade till 11-11. Den stora skillnaden att Schrub mötte fullt beväpnade motståndare. Fransmännen drog ifrån efter det och fyra rundor senare hade de skaffat sig matchboll. Cloud9 lyckades dock att klamra sig fast i matchen genom att kvittera till 15-15 och ta det hela till förlängning.

Cloud9 tar täten i förlängningen

Förlängningen började med att ett anfallande G2 Esports vann den första rundan. Cloud9 lyckades sedan kvittera och därefter även överta ledningen. Fördel Cloud9 inför förlängningens andra halva alltså. Den fördelen skulle dock visa sig väldigt lite värd, för denna svängiga match svängde en sista gång. G2 Esports vann samtliga tre rundor under förlängningens andra halva och kunde därmed räkna hem segern.



G2 Esports gör därmed North och Immortals sällskap i skaran av lag som står på 2-1 i matcher. Cloud9 å sin sida tvingas spela för sin överlevnad i turneringen då Swiss-gruppspelets fjärde omgång drar igång i morgon.

Ni hittar, som vanligt, alla resultat samt ett fullständigt schema i vår tittarguide för turneringen.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..